Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriela Firea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Fuga e rusinoasa

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Fuga e rusinoasa

Gabriela Firea il ironizeaza pe Klaus Iohannis pentru ca refuza invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila. De pe net!? Pe principiul : fuga e rusinoasa dar sanatoasa! Pentru el, nu pentru. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Gabriela Firea, ironie rece: ii sta bine lui Liviu Dragnea fara mustata

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, participa luni in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. inainte sa intre in sediul partidului, aceasta le-a spus jurnalistilor ce parere are despre noul look afisat de Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Presa straina continua elogiile la adresa lui Klaus Iohannis. Presedintele in functie, descris de The Guardian drept pilonul stabilitatii din Romania si artizanul luptei anticoruptie: El a luptat cu succes si a invins PSD

Presa straina continua sa-l analizeze pe Klaus Iohannis, principalul favorit in cursa prezidentiala din Romania acestor zile. Dupa ce Bloomberg a realizat un material amplu in care lauda activitatea.

Fake news distribuit de Gabriela Firea despre casca din urechea lui Iohannis. Informatia falsa, raspandita si de Dancila si Bodog Reactia lui Iohannis si a PNL (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Dupa valul de reactii negative pe care l-a starnit in mediul online cu mesajul mincinos, Gabriela Firea si-a sters postarea. Nu si Florian Bodog. Fake news promovat de Gabriela Firea, miercuri seara,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis arunca bomba, chiar dupa ce a castigat. Candidatul PNL la prezidentiale a lansat un atac dur la PSD chiar in timpul discursului de invingator

in ciuda rezultatelor bune din primul tur al prezidentialelor, Klaus Iohannis nu a uitat de vechii sai dusmani si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD chiar in timpul.

GABRIELA FIREA : Proiect privind delegarea serviciului de termoficare

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca, joi, in cadrul sedintei Consiliului General, va fi supus dezbaterii si aprobarii un proiect de hotarare privind delegarea serviciului de termoficare catre compania Termoenergetica.

GABRIELA FIREA: il provoc la o dezbatere pe premierul Orban

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a provocat la o dezbatere pe premierul Ludovic Orban pe subiecte legate de administratia locala, sustinand ca acesta nu se informeaza cand iese public, iar afirmatia referitoare la construirea Salii Polivalente arata incompetenta.

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )