Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gabriela Firea a nominalizat arhitectii care vor face parte din noua Comisie Tehnica de Urbanism. Cine sunt oamenii care iau prima decizie privind soarta marilor proiecte imobiliare din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea a nominalizat arhitectii care vor face parte din noua Comisie Tehnica de Urbanism. Cine sunt oamenii care iau prima decizie privind soarta marilor proiecte imobiliare din Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va decide marti componenta noii Comisii Tehnice de Urbanism de la Primaria Capitalei, primul filtru in aprobarea marilor proiecte imobiliare din capitala. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a propus 11 arhitecti/urbanisti: Marian Moiceanu, Tiberiu Florescu, Dorin Stefan, Dan Serban, Dan Marin, Constantin Enache, Anca Mitrache, Radu Petre Nastase, Laurentiu Olan, Timur Mihailescu, Irina Criveanu. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea intentioneaza sa ofere bisericilor fonduri pentru constructia unor centre socio-medicale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, prezenta luni alaturi de Nadia Comaneci la clinica pe care fosta gimnasta a infiintat-o in cadrul asezamantului socio-medical Sfantul Spridon Vechi, a declarat ca doreste sa sprijine bisericile si manastirile in constructia si organizarea altor centre socio-medicale, potrivit News. ro.

Gabriela Firea nu mai are bani sa-si intretina contul de Facebook: Cum a ajuns sa-si posteze pozele Primarita Capitalei (FOTO)

Primarul Capitalei care se afla in topul mondial al ambuteiajelor, Gabriela Firea, se pare ca a ajuns, financiar vorbind, la fundul sacului. Dupa ce a sponsorizat festivalul Rodica Popescu Bitanescu, a gasit.

Ferentari, cartierul meu de suflet! Primarul Gabriela Firea, mandra ca a participat la un festival de jazz... in Ferentari (FOTO)

Primarul General Gabriela Firea s-a laudat ca a participat la Ferentari Jazz Fest, alaturi de vicepremierul Vasile Dincu si de Primarul Sectorului 5, Daniel Florea. Social-democrata a scris pe.

Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, declara ca nu vizeaza functia de premier si ca vrea sa-si duca pana la capat mandatul de primar

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat vineri ca nu vizeaza functia de premier si ca vrea sa isi duca mandatul de edil la capat.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea il da de gol pe Dacian Ciolos. Ce i-a spus premierul sub cuvant de onoare

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, l-a acuzat pe premierul Dacian Ciolos de minciuna politica si pacaleala politica, adaugand ca acesta le-a promis social.

Igor Dodon, primul discurs dupa castigarea alegerilor: Voi fi presedintele tuturor, celor de dreapta si de stanga, celor care vor cu UE si Rusia

Voi fi presedintele tuturor, celor de dreapta si de stanga, celor care vor cu UE si Rusia, a declarat prorusul Igor Dodon, dupa ce castigarea alegerilor din Republica Moldova. Acesta a felicitat-o pe.

A fost creat stick-ul USB care poate face teste HIV pe loc

Viitorul medicinei ar putea face ca singurele elemente necesare pentru realizarea unui test HIV sa fie o mostra de sange si un stick USB. Oamenii de stiinta de la Colegiul Imperial din Londra si DNA Electronics au dezvoltat un dispozitiv care detecteaza nivelul de HIV din sange si creeaza un semnal care poate fi citit [].

Zece masini electrice care vor avea cea mai mare autonomie in 5 ani

Masinile electrice nu sunt foarte cautate in prezent mai mult din cauza autonomiei reduse si a timpului mare de alimentare decat a infrastructurii. In afara de Tesla, nu mai produce nimeni masini 100% electrice care sa ne permita sa parcurgem macar 300.

Statul ofera teren gratuit pentru tinerii de pana la 35 de ani. Ce trebuie sa stie cei care vor sa-si construiasca o casa

Vesti bune pentru tinerii care au varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Acestia pot solicita administratiei publice de care apartin sa primeasca 1. 000 de mp, unde isi pot ridica o casa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )