Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriela Firea, operata din nou la un spital din Capitala. Am trecut printr-un moment greu

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, operata din nou la un spital din Capitala. Am trecut printr-un moment greu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operata in noaptea de joi spre vineri, la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal, anunta Primaria. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, operata la Spitalul Doctor Ioan Cantacuzino

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusa, in cursul noptii de ieri spre azi, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal.

Gabriela Firea, operata la Spitalul Dr. Ioan Cantacuzino. Prima reactie publica

Primarul General Gabriela Firea a fost supusa, in cursul noptii trecute, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Operatia a avut loc la spitalul Dr.

Andreea Balan, marturii despre o a treia interventie. Artista ar putea fi operata din nou vineri

Andreea Balan ar putea fi operata vineri pentru a treia oara. Artista a declarat in emisiunea Xtra Night Show ca va decide daca le va permite medicilor sa o opereze. Cantareata spune ca a suferit hemoragii.

Gabriela Firea a fost OPERATA la un SPITAL DE STAT din Capitala: Am trecut printr-un moment greu! Multumesc medicilor de la Cantacuzino

Primarul Gabriela Firea a suferit o interventie chirurgicala, joi noapte, la spitalul de stat Cantacuzino din Capitala, pentru remedierea unei afectiuni gastro-intestinale. Multumesc mult medicilor si intregulu.

Gabriela Firea a fost operata de urgenta: ce a patit edilul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusa, joi seara, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Operatia a avut loc la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino din Bucuresti. Interventia a decurs bine, fara niciun fel de complicatii, pacienta aflandu-se sub supraveghere post-operatorie. Gabriela Firea, multumiri pentru medici Multumesc mult medicilor [] .

Gabriela Firea a fost operata de urgenta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusa, joi seara, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal.

Jessica Simpson, de trei ori mamica. S-a ingrasat din nou cu 30 de kilograme!

Jessica Simpson a devenit pentru a treia oara mamica, dandu-i nastere saptamana aceasta micutei Birdie Mae Johnson. La fel ca si in cazul celorlalte sarcini, artista s-a ingrasat cu nu mai putin de 30 de kilograme! .

Transportatorii blocheaza din nou centrul Capitalei

Transportatorii blocheaz[ din nou centrul Capitalei, desi miercuri au ajuns la o intelegere cu Guvernul. Protestul care are loc in Piata Victoriei trebuie sa le arate guvernantilor ca transportatorii nu.

TURCAN: PNL o cheama din nou pe Dancila in fata Parlamentului

PNL o cheama din nou, in aprilie, in fata Parlamentului, pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru a da explicatii cu privire la modificarile aduse legilor Justitiei, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Dancila si Timmermans se intalnesc din nou, astazi, la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se vor intalni din nou, astazi, la Bruxelles. Este a treia discutie a premierului cu Timmermans, in trei saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )