Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Pana la sfarsitul lunii aprilie voucherele pentru biciclete vor fi tiparite si transmise castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Pana la sfarsitul lunii aprilie voucherele pentru biciclete vor fi tiparite si transmise castigatorilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca, pana la sfarsitul acestei luni, vor fi tiparite si transmise catre cei care au fost declarati castigatori voucherele pentru achizitionarea de biciclete. continuă pe Adevărul

Voucherele in valoare de 500 de lei pentru biciclete sunt la tipar, vor fi gata pana la sfarsitul lunii

Cele 25. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitioarea de biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot pe care Primaria Capitalei le ofera bucurestenilor care s-au inscris anul trecut in programul Biciclisti in Bucuresti, dar nu s-au regasit pe lista beneficiarilor, sunt inca la tipar, urmand sa fie gata pana la finalul lunii, astfel ca nu ramane nimeni fara voucher, a declarat astazi primarul general, Gabriela Firea.

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie pe sectorul aval de Calarasi.

Cod portocaliu de inundatii in Delta Dunarii pana pe 20 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, astazi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana la sfarsitul lunii aprilie pe sectorul aval de Calarasi al Dunarii, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat publicitatii.

Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea pana la sfarsitul lunii

Regimul termic se anunta unul oscilant in urmatoarele doua saptamani 16 - 29 aprilie), cu intervale in care valorile termice vor depasi mediile perioadei, dar si zile in care ploile isi vor face.

INHGA: Debitul Dunarii, peste media multianuala a lunii aprilie

Fluviul Dunarea va inregistra un debit in scadere pe sectiunea Bazias, in urmatoarele zile, pana la valoarea de 9. 300 mc/s, dar se va situa in continuare peste media multianuala a lunii aprilie, releva prognoza publicata de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Gabriela Firea a anuntat ca il da in judecata pe Vlad Voiculescu, dupa un mesaj postat de acesta pe Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca il da in judecata pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, pentru informatiile false pe care le-a impartasit pe Facebook referitor la cazul.

Gabriela Firea, dupa ce Vlad Voiculescu a nvinovatit-o n cazul unei fetite cu fibroza chistica: i transmit ca ne vom vedea n instanta

Primarul Capitalei Gabriela Firea spune, despre cazul fetitei de opt ani cu fibroza chistica relatat pe Facebook de fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ca pentru a fi realizat un transplant trebuie indeplinite niste conditii, mai ales sa existe organul donat, transmite news. ro. Edilul il acuza pe Voiculescu de promovarea unor informatii false si spune ca il va da in judecata.

INTERVIU Noul consilier onorific al Vioricai Dancila: Sunt mandru ca sunt prieten cu Gabriela Firea, dar nu sunt legat de niciun partid. Eu ajut Romania

Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustine, intr-un interviu pentru Adevarul, ca are o relatie apropiata cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, dar ca nu-i cunoaste pe consultantii evrei ai lui Liviu Dragnea. Herman Berkovits ar vrea mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Gabriela Firea anunta ca l sustine pe Ionut Lupescu la sefia FRF

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca il sustine pe Ionut Lupescu in cursa pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Gabriela Firea, reactie la declaratiile lui Vlad Voiculescu: Face acuzatii nefondate. Ne vom vedea in instanta

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, marti, ca fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu face acuzatii nefondate la adresa sa atunci cand vorbeste despre cazul unei fetite cu fibroza chistica, precizand ca il va actiona in judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )