Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriela Firea: Mi se pare foarte suspect faptul ca Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa motiunea de cenzura a celor din PNL

B1 B1,
Gabriela Firea: Mi se pare foarte suspect faptul ca Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa motiunea de cenzura a celor din PNL

Apar primele reactii din interiorul PSD dupa ce premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Gabriela Firea: Cata vreme Parlamentul e cel care decide in legatura cu mandatul primului ministru cred ca este normal sa asteptam decizia Parlamentului pentru ca suntem intr-un stat democratic (VIDEO)

Senatoarea Gabriela Vranceanu Firea nu intelege de ce presedintele Romaniei ii cere demisia lui Victor Ponta inainte ca institutiile statului sa se pronunte. Cata vreme Parlamentul e cel care decide in.

Gabriela Firea: Datele INS demonstreaza ca guvernul chiar performeaza, iar PNL minte

Gabriela Firea a afirmat ca informatiile transmise de catre Institutul National de Statistica demonstreaza ca Guvernul condus de Victor Ponta chiar performeaza, iar liberalii mint, informeaza Agerpres.

Victor Ponta dezminte pe Facebook acuzele aduse de procurorii DNA

Victor Ponta este considerat suspect de catre procurorii DNA in dosarul lui Dan Sova, pentru activitatea de avocat din perioada 2007-2008 si pentru faptul ca este in conflict de interese deoarece l-a propus ministru pe acesta. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta, la DNA: Sunt SUSPECT in dosarul lui Sova

29 - Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la DNA, ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Sunt suspect in cazul Sova pentru activitatea de avocat in 2007-2008 si conflict de interese .

Victor Ponta, la DNA: Sunt suspect in cazul domnului Sova si sunt in conflict de interese pentru ca l-am propus pe Sova ministru (VIDEO)

30 La iesirea de la DNA, premierul Victor Ponta a declarat ca i s-a comunicat ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca se afla in conflict de interse pentru ca l-a propus pe.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect in dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

Ce a declarat Victor Ponta cand a iesit de la DNA

Premierul Victor Ponta a declarat la iesirea de la DNA ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca este acuzat de conflict de interese.

Victor Ponta: Daca unul din Consiliul Superior al Magistraturii incalca regula, cum ma sanctioneaza ei pe mine, pe Basescu sau pe oricine altcineva? Noi suntem muritori, ei-zei

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii, care a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile sale la adresa justitiei, ca asteapta ca membrii Consiliului sa inteleaga ca nu este normal sa il sanctioneze pentru incalcarea unei reguli aplicata doar muritorilor, nu si zeilor din CSM, relateaza Mediafax. El s-a referit din nou la faptul ca este sanctionat pentru declaratii la adresa justitiei in timp ce fata de judecatorul Danilet, pe care l-a caracterizat din nou ca facand parte din gasca cu sistemul, nu exista reactii atunci cand comenteaza la TV cazuri aflate pe rolul instantei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,445 seconds )