Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alaturi de colegii de partid dupa afisarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca desi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente in spatele lui Nicusor Dan, acestea reprezinta doar niste sondaje de opinie. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicusor Dan pe care il acuza de campanie murdara. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Mai sunt doua ore. Va invit sa votati pentru investitia in oameni

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Generala, a indemnat duminica seara alegatorii sa iasa la vot, cu doar doua ore inainte de inchiderea sectiilor de votare.

Nicusor Dan si Gabriela Firea, despartiti de doar doua procente in ultimul sondaj inaintea alegerilor (FOTO)

Doar doua puncte procentuale ii despart pe Nicusor Dan si Gabriela Firea in ultimul sondaj dat publicitatii inainte de desfasurarea alegerilor locale. Candidatul PNL-USRPLUS are 42% in sondajul realizat de No.

GABRIELA FIREA: Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere

Primarul general, Gabriela Firea, se arata convinsa ca a fost votata de majoritatea locuitorilor Capitalei care s-au prezentat la urne. Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa ma duc din nou la munca, sa pun, cum se spune, osul la treaba cu si mai multa motivare si energie, iar in caz contrar sunt acelasi om demn, implicat, a transmis Firea pe Facebook, conform news. ro.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Gabriela Firea nu a mers cu autobuzul la viata ei! Imaginile din campania ei electorala sunt dovada VIDEO

Gabriela Firea s-a cam dat de gol ca rara a pus piciorul in transportul in comun. Chiar imaginile de la campania ei electorala au spus totul. Cum a fost surprinsa si de ce tot momentul a devenit rapid unul penibil? Multi romani au taxat-o. Gabriela Firea si autobuzele din Bucuresti. Cum s-a dat de gol .

Gabriela Firea, primul votant din sectia la care a mers. Cei importanti sunt oamenii. De maine, tot la munca

Alegeri locale 2020. Primarul general al Capitalei a votat, Gabriela Firea, duminica dimineata, inca de la prima ora, atunci cand s-au deschis urnele.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )