Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Primaria Capitalei vrea sa cumpere 500 de unitati locative pentru locuinte de serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Primaria Capitalei vrea sa cumpere 500 de unitati locative pentru locuinte de serviciu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca Municipalitatea a pregatit suma de 15 milioane de euro pentru achizitia unui numar de pana la 500 de apartamente noi in Bucuresti, care ar urma sa fie utilizate drept locuinte de serviciu. continuă pe Wall-Street Ro

Forum Intact. Gabriela Firea: Primaria Capitalei devine jucator pe piata imobiliara

Anul 2018 vine cu noi provocari pentru piata imobiliara. Preturile au inceput sa creasca inca de anul trecut, iar specialistii se asteapta la noi scumpiri si in perioada urmatoare. Cu toate acestea,.

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o linie de tramvai pe bulevardul Prelungirea Ghencea. Ce impact ar putea avea asupra pasajului de la Domnesti

Primaria Capitalei va construi o linie de tramvai pe bulevardul Prelungirea Ghencea, cu intoarcere pe sub pasajul de la Domnesti, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii municipalitatii. Proiectul cuprinde si largirea strazii la doua benzi pe sens. Primarul Gabriela Firea a declarat vineri, in cadrul unei dezbateri, ca in cazul in care CNAIR nu va fi de acord cu modificarea proiectului pasajului de la Domnesti, astfel incat tramvaiul sa poata intoarce pe sub pod, primaria ar putea prelua constructia pasajului, printr-o firma a municipalitatii.

Pozele pe care Gabriela Firea le-ar vrea, probabil, sterse de pe internet

Pe Gabriela Firea o stii. O stii dinainte de a fi primarul general al Capitalei, fie din postura jurnalistului, la TV sau la ziare, fie din cea a omului de televiziune, fie ca politician. Are o cariera impresionanta, trebuie sa recunoastem. Ca fiecare dintre noi, are cateva poze pe care le-a dat uitarii. Asta pentru [].

Primaria Bucuresti vrea sa initieze un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru reabilitarea bulevardului Magheru

Primaria Municipiului Bucuresti va initia un concurs international de solutii, in valoare de un milion de euro, pentru un proiect ce vizeaza reabilitarea bulevardului Magheru, a anuntat vineri primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Primaria Capitalei: Pasajul Ciurel este realizat in procent de 58%. Primarul Gabriela Firea promitea ca va fi gata la finalul anului trecut

Nodul rutier de la Virtutii Pasajul Ciurel) este realizat in procent de 58%, se arata intr-un raspuns furnizat de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, iar podul hobanat, fara rampele de acces, este gata in proportie de 85%. Lucrarile la Penetratia Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada Bucuresti Pitesti sunt in grafic. Anul acesta se va finaliza Nodul Rutier Virtutii, anunta primarul Gabriela Firea in noiembrie 2017.

Gabriela Firea despre achizitionarea ELCEN: Sunt nedumerita ca dureaza atat de mult evaluarea. Poate constatam ca este mai eficient sa nu mai preluam ELCEN, sa ii lasam intr-o entitate economica muribunda. Noi avem back up, dumnealor nu au

Primaria Capitalei ar putea decide sa nu mai achizitioneze ELCEN daca valoarea stabilita de evaluator pentru tranzactie va fi prea mare, a declarat joi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta s-a declarat nedumerita de faptul ca ministerul de resort inca nu a facut evaluarea pachetului de actiuni al ELCEN si abia acum se finalizeaza procedurile de achizitie pentru evaluator.

Gabriela Firea, masuri pentru noul episod de viscol

Gabriela Firea a vorbit la Antena 3 despre masurile pe care le-a luat Primaria Capitalei in aceasta perioada grea din punct de vedere meteorologic. Pe tot parcurul zilei, previziunille specialistilor in.

in plina iarna, Primaria Capitalei alege de urgenta un nou sef la RADET. Ultima propunere adusade PSD-ALDEa fost respinsa prin vot chiarde ei

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a convocat, joi, in regim de urgenta, Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru alegerea noului sef al Regiei Autonome de Distributie si Energie RADET). Consilierul PNL, Ciprian Ciucu, a precizat, insa, ca Primaria nu este la prima incercare de a alege un om pentru functia de director la RADET, ultima propunere fiind adusa de PSD-ALDE si respinsa tot de ei.

Solutia gasita de Primaria Capitalei pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Edilul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marti, ca parintii care nu gasesc solutii pe perioada in care scolile sunt inchise pot primi sprijin de la Primaria Municipiului Bucuresti. Potrivit edilului, se vor organiza grupuri de copii la nivelul scarilor de blocuri, supravegheate de asistenti sociali.

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei. Anunt despre termoficarea din Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de urgenta, caministrului Energiei, Anton Anton, nu se ocupa cu seriozitate de finalizarea evaluarii Elcen. Poate, dupa ce .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )