Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea pune conditii pentru ca transportul in comun sa fie gratuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea pune conditii pentru ca transportul in comun sa fie gratuit

Noul primar ales al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit asupra afirmatiei sale ca transportul in comun va fi gratuit si a pus cateva conditii. Mai intai, spune Gabriela Firea, trebuie sa avem un transport curat, sigur si autobuze suficiente. De asemenea, gratuitatea se va aplica doar in anumite intervale orare: inainte si imediat dupa orele de varf. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea impune conditii asupra proiectului transportului gratuit la suprafata. intre ce ore se va putea merge cu RATB-ul fara a plati

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, revine cu precizari pe tema transportului gratuit la suprafata in Bucuresti, spunand ca aceasta masura se va aplica, pentru inceput,.

intr-un interval de timp rezonabil, transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea a declarat ca transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti, intr-un interval de timp rezonabil, dupa indeplinirea catorva conditii esentiale, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Gabriela Firea: Transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti. Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze

Gabriela Firea: intr-un interval de timp rezonabil, transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti .

Cum vrea Gabriela Firea sa schimbe transportul public in Bucuresti

Gabriela Firea a explicat intr-o postare pe Facebook care sunt schimbarile pe care le doreste in privinta transportului public in Bucuresti, ca un prim pas spre fluidizarea traficului. In.

Dupa ce a fost aleasa, FIREA s-a razgandit. Transportul public POATE deveni gratuit, dar nu imediat

Transportul public poate deveni gratuit, dar nu inainte de a se moderniza, a declarat primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Au fost sase ani de santier al fostei cladiri a Primariei Generale a Capitalei. Voi solicita consilierilor generali sa fie de acord ca in timpul cel mai scurt sa ne mutam in acest spatiu (VIDEO)

Gabriela Firea a mers luni pe santierul cladirii in care a functionat Primaria Generala a Bucurestiului. Primarul ales al Capitalei a declarat ca isi doreste ca in cel mai scurt timp sa.

Veste buna de pe santierul Pasajului Piata Sudului! Gabriela Firea: Am primit asigurari ca, de Craciun, Pasajul Sudului va fi finalizat

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, spune ca se va implica astfel incat, de Craciun, pasajul de la Piata Sudului sa fie finalizat. Ca primar general ales am facut o prima vizita la.

Gabriela Firea face apel la ministrul Energiei sa discute cu reprezentantii ELCEN

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, sa discute cu reprezentantii ELCEN in ceea ce priveste problema furnizarii apei calde, pentru ca, spune ea, litigiile dintre ELCEN si RADET nu trebuie sa se rasfranga asupra populatiei, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea apeleaza la ministrul Energiei sa discute cu reprezentantii ELCEN

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, sa discute cu reprezentantii ELCEN in ceea ce priveste problema furnizarii apei calde, pentru ca, spune ea,.

Gabriela Firea: Pasajul de la Piata Sudului va fi inaugurat de Craciun

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca se va duce des pe santierul de la Piata Sudului, pentru a urmari evolutia lucrarilor de constructie a pasajului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )