Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriela Firea, reactie pe tema popririi pusa de Distrigaz pe conturile ELCEN: Guvernul pune presiune pe primarie...nu avem noi nicio vina pentru aceste datorii acumulate in ani de zile (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, reactie pe tema popririi pusa de Distrigaz pe conturile ELCEN: Guvernul pune presiune pe primarie...nu avem noi nicio vina pentru aceste datorii acumulate in ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a intervenit telefonic in emisiunea Dosar de Politician si a facut mai multe precizari prinvind situatia cu poprirea pusa de Distrigaz pe conturile El. continuă pe B1

Gabriela Firea trebuie sa rezolve situatia RADET-ELCEN fara a da vina pe greaua mostenire

Deputatul Ovidiu Raetchi, vicepresedintele PNL Bucuresti, sustine ca primarul general Gabriela Firea trebuie sa propuna o solutie viabila pe termen lung pentru rezolvarea situatiei RADET-ELCEN, fara a da vina pe greaua mostenire, in conditiile in care jumatate din locuitorii Capitalei pot ramane fara apa calda in urmatoarele zile dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN din cauza datoriilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Gabriela Firea promite marea cu sarea pentru teatrele bucurestene: 250 de noi posturi si teatru temporar pentru cele cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va propune CGMB refacerea organigramelor teatrelor astfel incat fiecare teatru sa dispuna de personalul de care are nevoie, posturile solicitate de managerii institutiilor de spectacole ridicandu-se la circa 250. Firea mai spune ca va avea discutii cu reprezentantii RATB pentru a asigura gratuitatea transportului scolarilor si prescolarilor care vor sa mearga la teatru sau la Circul Globus.

Primarul General, Gabriela Firea, intalnire cu directorii de teatre din Bucuresti

Primarul General, Gabriela Firea a avut o intalnire de lucru cu managerii celor 15 institutii de spectacole aflate in subordinea Municipalitatii pentru a analiza problemele cu care se confrunta acestea si pentru a .

Gabriela Firea face apel la Guvern pentru a gasi solutii in cazul problemelor dintre RADET si ELCEN (VIDEO)

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea cere ajutorul Guvernului in problema dintre RADET si ELCEN, in contextul in care cateva cartiere din Bucuresti sunt in pericol sa.

Raetchi: PSD si Gabriela Firea sa isi asume esecul pentru situatia RADET-ELCEN si sa vina cu o strategie de solutionare a problemei

Vicepresedintele PNL Bucuresti, deputatul Ovidiu Raetchi, a afirmat, miercuri, ca este de datoria actualului primar general, Gabriela Firea, sa propuna o solutie viabila pe termen lung pentru rezolvarea situatiei RADET-ELCEN. Liberalul a punctat ca PSD trebuie sa isi asume esecul pentru starea actuala a sistemului de termoficare, in conditiile in care a condus administratia bucuresteana si Executivul timp de aproape 4 ani, incepand cu 2012.

Gabriela Firea: ELCEN face un santaj economic. Nu putem plati urgent o datorie istorica

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, considera ca ELCEN se foloseste de santaj pentru a-si primi banii cuveniti, dupa ce compania a anuntat ca va intrerupe furnizarea apei calde pentru.

Gabriela Firea, apel la Guvern in privinta tarifelor RCA

Primarul general, Gabriela Firea, face un apel catre Guvern sa intervina in ceea ce priveste reglementarea tarifelor la asigurarile auto obligatorii, astfel incat protestele transportatorilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )