Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gabriela Firea, referendum pe Facebook pentru taxa Oxigen: Sunteti de acord cu interzicerea masinilor care polueaza?

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, referendum pe Facebook pentru taxa Oxigen: Sunteti de acord cu interzicerea masinilor care polueaza?

Gabriela Firea a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care cetatenii Capitalei sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen. continuă pe Antena3

Gabriela Firea face referendum pe Facebook si ii intreaba pe bucuresteni daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care bucurestenii sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen, scrie Mediafax.

Gabriela Firea, teatru pe Facebook: de ce a fost penibila intrebarea despre vinieta Oxigen

Gabriela Firea aproape ca s-a facut de ras pe Facebook printr-o postare despre vinieta Oxigen. Ea a consultat bucurestenii pe o decizie care este deja in vigoare, de la 1 ianuarie. Este foarte dificil de estimat la ce s-a gandit Gabriela Firea in momentul in care a facut o postare despre vinieta Oxigen, decizia care .

Sondaj CURS: Gabriela Firea, preferata de romani pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. E urmata de Basescu si Nicusor Dan

Gabriela Firea a castigat increderea romanilor pentru a obtine un nou mandat la Primaria Capitalei, 40% dintre ei considerand-o potrivita, fiind urmata de Traian Basescu 29%) si Nicusor Dan 26%), potrivit unui sondaj CURS. Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

Primarul General Gabriela Firea vrea sa renunte la taxa Oxigen surse

Primarul General Gabriela Firea se gandeste sa renunte la vinieta Oxigen. Si asta pentru ca viitori contracandidati au facut din aceasta o tema de campanie electorala si promit eliminarea acestei taxe.

Firea, declaratii de ultima ora despre taxa Oxigen! Ce a anuntat primarul Capitalei

Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula prin Bucuresti, are ca singur criteriu de aplicare a normei Euro a masinilor, fara sa tina cont de capacitatea motorului ori de tipul de combustibil folosit. Firea, declaratii de ultima ora despre taxa Oxigen Poluarea este taxata de Primaria Capitalei numai in timpul saptamanii, in .

Haos in Primaria Capitalei: cum se joaca Gabriela Firea de-a taxa Oxigen

Exista un proiect privind taxa Oxigen, cea care are rolul de a elimina masinile poluante de pe strazile din Bucuresti. Proiectul a trecut, dar data intrarii in vigoare a fost amanata. Acum,.

Gabriela Firea despre sondajul de pe Facebook privind vinieta Oxigen: Am primit peste 15.000 de mesaje, 90% mi-au cerut sa renunt. Voi anunta luni decizia

Primarul Gabriela Firea a anuntat vineri ca a primit peste 15. 000 de mesasaje, in mai putin de 24 de ore, la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen. Peste 90% din mesajele primite au fost impotriva introducerii taxei.

Gabriela Firea a luat decizia. Ce se intampla cu candidatura la Primaria Capitalei

Gabriela Firea si-a anuntat, pe Facebook, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a mai vorbit despre intentia de a ramane la sefia Capitalei. in prima zi a anului, aceasta spunea ca.

Taxa Oxigen este ilegala? Ce avize ar fi trebuit sa ceara Primaria Capitalei pentru a introduce restrictiile de circulatie pentru masinile poluante

Peste cateva zile, la 1 martie 2020, isi va produce efectele Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 539 din 24 octombrie 2019, prin care a fost introdusa Taxa Oxigen, iar APADOR-CH sustine ca aceasta este ilegala deoarece Primaria Capitalei era obligata sa ceara in prealabil o serie de avize.

Nu este foarte clar cum vor fi folositi banii colectati din Taxa Oxigen

Taxa Oxigen implementata la nivelul Capitalei ar putea avea efect asupra reducerii poluarii, cu cond.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )