Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gabriela Firea a reluat atacurile la adresa membrilor Guvernului

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea a reluat atacurile la adresa membrilor Guvernului

Gabriela Firea a reluat atacurile la adresa membrilor Guvernului despre care spune ca ii pub bete in roate in privinta proiectelor pentru Bucuresti. Asta in ciuda promisiunilor facute de presedintele PSD. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, in vizita la Chisinau. Detalii despre sprijinul pe care PMB il va acorda autoritatilor din Capitala Republicii Moldova (FOTO)

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, se afla marti intr-o vizita oficiala la Chisinau, pentru a discuta cu Primarul interimar al Capitalei Moldovei, Silvia Radu, implementarea Programului.

Congresul PSD: Gabriela Firea si Robert Negoita, propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov - surse

Primarul General Gabriela Firea si primarul Sectorului 5 Robert Negoita vor fi propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov in cadrul Congresului PSD din 10 martie, potrivit unor surse politice. Organizatia Bucuresti, condusa de Firea, urmeaza sa voteze sprijinul pentru cei doi, iar joi acestia ar urma sa isi depuna oficial candidaturile.

UPDATE Congresul PSD: Gabriela Firea si Robert Negoita, propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov - surse/ Daniel Florea, posibil contracandiat pentru Negoita

Primarul General Gabriela Firea si primarul Sectorului 5 Robert Negoita vor fi propunerile de vicepresedinti pentru regiunea Bucuresti-Ilfov in cadrul Congresului PSD din 10 martie, potrivit unor surse politice. Organizatia Bucuresti, condusa de Firea, urmeaza sa voteze sprijinul pentru cei doi, iar joi acestia ar urma sa isi depuna oficial candidaturile.

Gabriela Firea: Vrem sa ajutam concret autoritatile locale de la Chisinau. Am impartasit experienta noastra privitoare la companiile municipale si am convenit ca este un model demn de urmat

Primaria Capitalei va sprijini lucrarile de reabilitare a unei maternitati din Chisinau precum si ale unui liceu unde invata o mie de elevi si va dona 20. 000 de carti bibliotecii municipale, a declarat primarul general Gabriela Firea, marti, in cadrul unei vizite oficiale la Chisinau, pentru a discuta cu primarul interimar al Capitalei Moldovei, Silvia Radu, implementarea Programului de cooperare intre cele doua orase, semnat pe 14 februarie la Bucuresti. In plus, Gabriela Firea a declarat ca va impartasi Primariei Chisinau expertiza specialistilor din Bucuresti in administratie si experienta privind companiile municipale, acesta fiind un model demn de urmat.

Gabriela Firea, inainte de CEx-ul PSD: Sunt in continuare suparata pe ceea ce se intampla la nivelul ministerelor

Gabriela Firea a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD ca nu a trecut inca termenul pe care l-a fixat pentru a vedea daca proiectele care vizeaza Bucurestiul sunt importante pentru.

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Gabriela Firea, vizita in Republica Moldova: Primarul Capitalei a anuntat ca vrea sa ajute Chisinaul sa se dezvolte ca un oras smart (VIDEO)

Gabriela Firea, in vizita la Chisinau. Primarul Capitalei s-a intalnit cu omologul sau din Republica Moldova. Acestea au pus la punct un program de colaborare intre cele doua orase, informeaza B1.

Gabriela Firea, la Chisinau: Am venit aici ca o sora, ca fratii vostri

Primarul de Bucuresti, Gabriela Firea, afirma ca a venit in vizita sa de lucru la Chisinau nu doar in calitate de vecin, dar si ca o sora. Afirmatia a fost facuta marti, 6 februarie, la intalnirea cu primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu.

Gabriela Firea si Viorica Dancila au gatit de 8 Martie. Imagini inedite cu cele mai puternice doamne din PSD - FOTO

Primarul Capitalei, premierul Romaniei, dar si cateva membre ale cabinetului Dancila au petrecut finalul Zilei Internationale a Femeii intr-un mod inedit. Invitate la Ambasada Chinei de 8 martie, Gabriela.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )