Libnet.ro
UNICEF

13:31

Gabriela Firea, schimbare radicala de look. S-a tuns scurt dupa ce nu a mai fost aleasa primar general al Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, schimbare radicala de look. S-a tuns scurt dupa ce nu a mai fost aleasa primar general al Bucurestiului

Aproape zilnic a aparut pe sticla sau pe retelele de socializare, a fost in campanie electorala, dar iata ce face Gabriela Firea acum, dupa ce nu a mai castigat inca un mandat de primar general al Bucurestiului. A decis sa abordeze un nou look. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea continua razboiul cu Nicusor Dan. E halucinant ce a spus acum

Gabriela Firea s-a recunoscut infranta, spune ca nu mai are ce face, dar tot sustine ca a fost furata in lupta cu Nicusor Dan. Gabriela Firea spune ca au despartit-o doar 30000 de voturi pentru a-si putea continua proiectele de la primaria Capitalei. Gabriela Firea sustine in continuare ca a fost furata. E halucinant ce .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

INTERACTIV Unde a castigat Nicusor Dan si unde a luat Gabriela Firea mai mult? Rezultatele pe fiecare sectie din Bucuresti Situatia voturilor anulate in fiecare sectie comparativ cu rezultatele

Lupta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei a fost una stransa, insa harta rezultatelor pe sectii de votare arata su surprinzatoare omogenitate a voturilor in plus obtinute de catre candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS. in schimb, Gabriela Firea a iesit invingatoare in multe sectii de la margine, din Sectorul 5, din apropiere de Voluntari sau Pantelimon sau din zona Bucurestii Noi.

GABRIELA FIREA: imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie, potrivit News. ro.

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

Gabriela Firea: Asteptam sa vedem ce rezolutii vor mai da BEM si BEC. Ulterior suntem nevoiti sa ne adresam Parchetului

Gabriela Firea a anuntat ca intentioneaza sa se adreseze Parchetului, pentru ca - spune ea - este clar ca alegerile locale din Bucuresti nu au fost corecte si legale, fiind si probe in acest sens, relateaza News. ro. Eu am spus ca aceste alegeri daca vor fi castigate nu vor fi prin cinste, corectitudine si prin valoarea candidatilor, ci prin foarte multa manipulare si posibil prin frauda, a adaugat Firea.

Gabriela Firea deplange prezenta scazuta la vot dupa ce a pierdut Primaria Capitalei: Ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi - foarte putin raportat la cele aproape 2 milioane de bucuresteni cu drept de vot

Gabriela Firea, primarul inca in functie al Capitalei, sustine ca prezenta scazuta la urne a afectat-o in lupta pierduta cu Nicusor Dan, dar acuza ca, pe langa procese verbale modificate, mii de voturi pentru ea ar fi fost anulate si trecute fara temei la nule. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi - foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot, a scris Firea.

Raluca Turcan afirma ca Primaria Capitalei a tinut blocate proiecte de 3,1 miliarde de euro: Gabriela Firea s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca social-democrata Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei nu din cauza Guvernului, asa cum sustine ea, ci din cauza propriei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )