Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD. intr-o declaratie pentru stiripesurse, primarul Capitalei a spus: in toate discutiile cu colegii mei am sustinut si sustin si acum. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA: Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos

Gabriela Firea spune ca nu este de acord ca persoane precum Gabriel Oprea sa detina functii de vicepresedinti in PSD, aratand ca detinatorii acestor functii sunt alesi in Congres, nu in Comitetul Executiv al PSD. Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos, a spus Firea.

Fifor cauta un nou stapan in PSD. Gabi Firea are perfecta dreptate!

Dupa ce i-a tradat pe Victor Ponta si Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, se dezice si de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, Fifor i-a dat dreptate Gabrielei Firea, care a criticat aducerea lui Gabriel Oprea in partid. Fifor nu spune insa ca s-a numarat printre putinii lideri PSD care au stiut de colaborarea PSD cu Gabriel Oprea. Gabriela Firea se pregateste sa candideze pentru sefia PSD, sustin surse politice.

Gabriela Firea exclude o candidatura la sefia PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca este exclusa o candidatura a sa pentru functia de presedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmand ca ia in calcul o candidatura pentru functia de vicepresedinte pentru regiunea Bucuresti - Ilfov. Firea anunta si ca s-a renuntat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge in fata CEX pentru a discuta astfel de colaborari.

Gabriela Firea, catre jurnalisti: De unde stiti dvs ca va fi un esec? Nu am venit aici sa cantam prohodul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca rezultatele sociologice, care indica un scor mic pentru Viorica Dancila, au o valoare, dar trebuie asteptate rezultatele oficiale de la Biroul Electoral Central, pentru ca s-a mai intamplat sa fie surprize. Au mai fost surprize, dupa cum stiti: exit-poll-urile anuntau un rezultat si dimineata nu mai era acel presedinte. Nu am venit aici sa cantam prohodul, a afirmat Firea.

Gabriela Firea, mesaj cu subinteles dupa sedinta furtunoasa din PSD: Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea a postat, pe Facebook, un mesaj care arata cat de furtunoasa a fost sedinta in care Biroul National al PSD a fost dizolvat, odata cu demisia Vioricai Dancila de la sefia PSD. Pentru ca.

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

GABRIELA FIREA: Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic

Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a recunoscut inrangerea liderului de partid Viorica Vasilica Dancila in alegerile prezidentiale, unde contracandidatul acesteia, Klaus Iohannis, a obtiunt aproximativ 63% din voturi: Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, imi voi asuma toate riscurile, consecintele si nu voi accepta compromisuri. Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar ii inteleg perfect!, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, simte ca pierde teren in lupta interna pentru putere din PSD, formatiune ce a intrat oricum pe un trend descendent la nivel electoral, si l-a atacat pe Gabriel Oprea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )