Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gabriela Firea: Sunt probleme in RADET. Nu aveam cum sa rezolv in doiani de mandat ce nu s-a facut de la Revolutie

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Sunt probleme in RADET. Nu aveam cum sa rezolv in doiani de mandat ce nu s-a facut de la Revolutie

Gabriela Firea considera ca discursul Opozitiei din Consiliu privind problemele RADET ca fiind strigator la cer, deoarece PNL a detinut controlul regiei inainte ca ea sa fie primar, si a asistat pasiv la. continuă pe Antena3

Firea despre problemele RADET: Nu aveam cum rezolva in 2 ani ce nu s-a facut de la Revolutie incoace

Primaria Capitalei sustine ca investeste constant de doi ani de zile in sistemul de termoficare si acuza PNL de demagogie; in ultimele saptamani, mai multe avarii la reteaua RADET au lasat mii de bucuresteni fara caldura si apa calda.

Gabriela Firea, prima declaratie de la criza RADET: Este strigatoare la cer demagogia PNL care a detinut controlul regiei n ultimii 10 ani

Gabriela Firea considera ca discursul opozitiei din spatiul public si din Consiliul General privind problemele RADET este strigator la cer deoarece PNL a detinut controlul regiei inainte ca ea sa fie primar si a asistat la degradarea sistemului si la acumularea datoriilor istorice. Gabriela Firea spune ca nu putea rezolva in doi ani ceea ce nu s-a facut de la Revolutie incoace. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in primavara vor incepe lucrarile pentru reabilitarea a 63,24 km de conducte, iar pana acum s-au facut studiile necesare. in ultimele saptamani, au avut loc aproape zilnic avarii in reteaua RADET, iar mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura.

Firea, despre problemele RADET: PNL e vinovat!

Gabriela Firea considera ca discursul opozitiei din spatiul public si din Consiliul General privind problemele RADET este strigator la cer deoarece PNL a detinut controlul regiei inainte ca ea sa fie primar si a asistat la degradarea sistemului si la.

De ce s-a operat Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul municipiului Bucuresti, a trecut printr-o perioada cu probleme grave de sanatate, ajungand inclusiv pe masa de operatie. Iata ce interventie a suferit! .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )