Libnet.ro
UNICEF

16:31

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile Se doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

GABRIELA FIREA: DSP a transmis avizul catre Spitalul Colentina, pentru redeschiderea pentru toti pacientii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca Directia de Sanatate Publica a dat, in cursul zilei de joi, avizul pentru ca Spitalul Colentina sa poata fi redeschis si pentru pacientii non-COVID, precizand insa ca acest lucru nu inseamna ca internarile nu se pot face de maine, pentru ca acum sunt internati in acest spital 140 de pacienti cu dubla patologie, una cronica si infectia cu Sars-CoV-2. Directorul medical al Spitalului Colentina, Sabina Zurac, a estimat ca intr-un termen de maxim doua saptamani intreaga unitate medicala va putea sa fie deschisa pentru pacientii non-COVID.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Peste 60% din pacientii din Capitala sunt din tara. Bucurestiul nu este un focar (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, pentru B1 TV, ca, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus,Bucurestiul nu poate fi numit focar, iar peste 60% din pacientii din Ca.

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti.

GABRIELA FIREA: Peste 8.000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca, in doar 48 de ore, peste 8. 000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta.

GABRIELA FIREA: Solicitam Guvernului masuri de urgenta pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat, astazi, masuri de urgenta din partea Guvernului pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici.

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Gabriela Firea explica numarul mare de pacienti COVID-19 din Bucuresti

Gabriela Firea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca Bucurestiul nu este focar de infectie cu COVID-19. Potrivit primarului general al Capitalei, ca 60% dintre pacientii tratati de spitalele din Capitala provin din alte judete.

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea sa salveze Bucurestiul. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook imagini spectaculoase cu Podul Ciurel. Primarul General al Capitalei a transmis si un mesaj critic la adresa celor care au incercat blocarea proiectului.

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala: Venim in sprijinul bucurestenilor care nu au cum sa plateasca 300-400 de lei pentru un astfel de test (VIDEO)

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala. Edilul a anuntat ca o noua categorie va fi introdusa pe lista celor care beneficiaza de testare gratuita, si anume cea a bucurestenilor care.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )