Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea sustine ca avaria la sistemul de termoficare a fost remediata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea sustine ca avaria la sistemul de termoficare a fost remediata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca avaria care a afectat 300 de blocuri de locuinte din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti a fost remediata, sistemul se incarca, iar in noaptea de luni spre marti toate blocurile vor avea agent termic. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea insista ca avaria care a lasat fara apa calda si caldura bucurestenii din doua sectoare a fost un sabotaj industrial: S-a provocat in mod intentionat o avarie majora

Primarul general Gabriela Firea a tinut sa convoace luni o conferinta de presa in care a insistat ca avaria care i-a lasat fara apa calda si caldura pe bucurestenii din sectoarele 2 si 3 a fost un sabotaj industrial, ea sustinand ca fusese avertizata cu ceva timp in urma ca se va intampla asa ceva: S-a provocat in mod intentionat o avarie majora, cea mai complexa din ultimii ani.

Gabriela Firea, despre avaria la apa si caldura: A fost un sabotaj industrial

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni ca isi mentine opinia conform careia avaria la reteaua primara ce alimenteaza sectoarele 2 si 3 a fost un sabotaj industrial.

Gabriela Firea il sustine pe Ciolacu pentru sefia partidului. Ce distruge PNL-ul repara PSD-ul. Noi ducem greul

Primarul General al Capitalei a declarat luni duminica ca amanarea Congresului PSD ar face rau partidului si sustine organizarea acestuia pe 29 februarie. in acest sens, aceasta si-a aratat sustinerea pentru Marcel Ciolacu in privinsa sefiei partidului. Anterior, aceasta a lansat o noua runda de atacuri asupra Guvernului PNL si a lui Ludovic Orban. Guvernul a fost condus de cel mai incompetent dintre incompetenti, a mai afirmat Firea.

Gabriela Firea acuza sabotarea sistemului de termoficare si anunta ca va depune plangere

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului de termoficare, precizand ca s-a produs o avarie dupa ce a fost livrat agentul termic la o temperatura cu 20 de grade mai mult decat trebuia.

Gabriela Firea: Avariile din Bucuresti au fost rezolvate

Gabriela Firea, Primarul general, a declarat ca au fost reparate avariile la sistemul de alimentare cu energie termica, in urma carora numeosi locuitori din sectoarele 2 si 3 au ramas fara caldura si apa.

Firea: Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare (FOTO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare. Asta in contextul in care Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre.

Gabriela Firea: Am primit amenintari ca se va intampla ceva foarte grav cu reteaua de termoficare in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, la Antena 3, ca a primit amenintari ca se va intampla ceva grav cu termoficarea in Bucuresti.

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului.

Gabriela Firea, raspuns acid pentru Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este incompetent.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )