Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gabriela Firea vrea 100.000 euro de la Nicusor Dan

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea vrea 100.000 euro de la Nicusor Dan

Gabriela Firea a anuntat ca a depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de . continuă pe România Liberă

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, lanseaza acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan, principalul adversar din campanie, despre care sustine ca s-ar face frate cu interlopii.

Gabriela Firea reactioneaza la acuzatiile aduse de Nicusor Dan: Mai mult de jumatate sunt angajati de pe timpulprimarilor Basescu, Videanu si altii

Gabirela Firea a oferit lamuriri cu privire la caracatita Firea - Pandele, prezentata de contracandidatul sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. in cursul serii de miercuri, edilul oferit o serie de lamuriri cu.

Gabriela Firea, reactie la scandalul lui Nicusor Dan: Salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook, pe Nicusor Dan, ca ar fi frate cu interlopi, dupa ce candidatul la Primaria Capitalei a fost implicat intr-un scandal urias in care ar fi intervenit in favoarea unui controversat om de afaceri.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea: E ridicol ca aceasta Dragnea a Bucurestiului sa ma acuze pe mine de coruptie

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni.

Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie. Explicatiile candidatului dreptei dupa inregistrarea in care discuta cu consilierul primarului PSD al sectorului 4

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a anuntat ca ii va intenta proces de calomnie Gabrielei Firea, care l-a acuzat ca a luat bani de la interlopi, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care Dan discuta cu un consilier al primarului PSD al sectorului 4 despre demolarea unui imobil in Parcul Oraselul Copiilor.

Grupul pentru Dialog Social si-a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan: PSD se bazeaza pe divizarea opozitiei. Un vot pentru Basescu e un vot pentru Firea

Grupul pentru Dialog Social si-a aratat joi sustinerea pentru candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Grupul noteaza ca PSD se bazeaza la aceasta runda de alegeri pe doua arme: toxicitatea si divizarea votului opozitiei. De aceea, GDS subliniaza ca a vota cu Traian Basescu inseamna, de fapt, a vota pentru Gabriela Firea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )