Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriela Firea vrea sa cumpere aparatura impotriva infectiilor nosocomiale

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea vrea sa cumpere aparatura impotriva infectiilor nosocomiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa investeasca in aparatura din spitale pentru a elimina riscul infectiilor nosocomiale. Premiera pentru Romania va fi un aparat cu xenon ce valoareaza in jur de. continuă pe Antena3

Primarul Gabriela Firea vrea sa nfiinteze o noua companie municipala care va prelua activitatea RADET. PNL si USR anunta ca vor vota proiectul

Primarul general Gabriela Firea vrea sa infiinteze o noua companie municipala care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General.

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective.

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate catre Primaria Capitalei, unele fiind depozite de gunoaie, altele au malurile paraginite

Primarul Capitalei Gabriela Firea doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective, precizand ca in prezent unele dintre aceste obiecitve au devenit depozite de gunoaie, iar altele au malurile paraginite sau surpate.

GABRIELA FIREA: in spitalele primariei - nicio diploma falsa de medic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, ca, in urma verificarilor efectuate la cele 19 spitale din administrarea PMB, nu a fost depistata nicio diploma falsa de medic.

GABRIELA FIREA: Bugetul Primariei Capitalei a fost masacrat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca bugetul Bucurestiului pentru anul 2019 a fost masacrat, nu doar taiat.

Gabriela Firea: Cu tot respectul pentru performanta Cristinei Neagu, noi nu ne permitem in acest moment sa oferim un salariu mai mare decat cel existent

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seara, la Digi Sport, ca handbalistei Cristina Neagu i s-a propus mentinerea salariului actual, nefiind posibila o marire, dupa cum a cerut impresarul sportivei.

Gabriela Firea: n spitalele Primariei nu s-a depistat nicio diploma falsa de medic

In cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei nu a fost identificata, in urma verificarilor, nicio diploma falsa de medic, a declarat, luni, primarul Gabriela Firea. Potrivit primarului, in prezent, in spitalele din administrarea PMB lucreaza cu contracte de voluntariat trei profesori doctori, cu varste peste 67 de ani, precum si patru tineri specialisti trei psihologi si un fizician).

Gabriela Firea avertizeaza: Nu pot sa deleg atributii unor persoane certate cu legea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca nu va delega atributii unor persoane certate cu legea, referindu-se la situatia in care actualul viceprimar Aurelian Badulescu va fi inlocuit din.

Gabriela Firea intervine in scandalul medicilor falsi. Nu sunt medici falsi in spitalale care apartin de Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in cadrul conferintei de presa privind proiectul Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente, ca La eveniment au participat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )