Libnet.ro
UNICEF

11:16

Gabriela Simion, noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Simion, noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din Romania a Grupului Intesa Sanpaolo - lider in Italia si unul dintre cele mai solide grupuri bancare din Europa - o numeste pe Gabriela Simion in functia de Director General Adjunct si Sef al Diviziei de Retail. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este Constantin Axinia, noul director general al CFR Infrastructura

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din Romania. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1.

Constantin Axinia este noul director general al CFR SA

Consiliul de Administratie al CFR SA l-a desemnat, astazi, pe Constantin Axinia in functia de director general al companiei, pozitie pe care a mai ocupat-o in perioada 2006 - 2007.

CFR Infrastructura are un nou director general. Constantin Axinia a mai ocupat functia pentru scurt timp in 2006-2007

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din Romania, scrie Club Feroviar. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1 martie, dupa demisia lui Costin Mihalache, care a fost numit seful Cancelariei Primului Ministru, Mihalache fusese numit director general al CFR SA pe 13 februarie, in locul lui Ion Gavrila.

CFR Infrastructura are un nou director general

Constantin Axinia este noul director general al CFR Infrastructura. Constantin Axinia este ceferist cu state vechi. A absolvit in 1980 Liceul CFR numarul 6 din Galati, iar in 1987 Facultatea de Electrotehnica a.

CFR SA are un nou director general

Compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat, luni, ca are un nou director general, Constantin Axinia, care a mai condus compania in 2006-2007.

CFR Infrastructura are un nou director general - UN CEFERIST CU STATE VECHI

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1 martie, dupa demisia lui Costin Mihalache, care a fost nu.

Nigel Stephenson este noul manager general al GSK Consumer Healthcare in Romania si Balcani

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare l-a numit pe Nigel Stephenson in pozitia de General Manager pentru Romania si Balcani. Acesta preia coordonarea business-ului local de la Sylwia Piankowska, care a fost numita General Manager al GSK Consumer.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )