Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Szabo a castigat concursul pentru postul de director general al CSM Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Gabriela Szabo a castigat concursul pentru postul de director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului si Sportului, a castigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. continuă pe România Liberă

Gabriela Szabo a castigat concursul pentru postul de director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului si Sportului, a castigat prin concurs postul de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, dupa ce a avut un mandat interimar pe parcursul ultimelor patru luni.

Fost director general al CNADNR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, intr-un dosar cu prejudiciu de peste 8,7 milioane lei

Fostul director al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) Dorin Gavril Debucean, incarcerat intr-un alt dosar de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu consecinte deosebit de grave. Acesta este acuzat de incheierea abuziva a unor contracte de consultanta juridica, prejudiciul produs companiei depasind 8,7 milioane de lei.

Sefa TAROM si-a dat demisia. Este al patrulea director general care pleaca in acest an

Directorul general interimar al TAROM, Ileana Daniela Dragne, a demisionat din functie, invocand probleme personale, au anuntat, joi, surse neoficiale.

Surse: Directorul diviziei germane a UniCredit, favorit pentru postul de CEO al Bursei din Frankfurt

Theodor Weimer, directorul diviziei din Germania a grupului bancar italian UniCredit SpA, este candidatul cu cele mai mare sanse pentru a-i succeda lui Carsten Kengeter in calitate de CEO al Deutsche Borse, au declarat ieri, pentru Bloomberg, surse din apropierea situatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )