Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un gadget cu electrosocuri te transforma in fotograf mai bun

Playtech Playtech,
Un gadget cu electrosocuri te transforma in fotograf mai bun

Pornind de la un algoritm menit sa identifice incadrarea perfecta a unei fotografii, un nou gadget foloseste electrosocuri pentru a te transforma in fotograf mai bun. intr-o perioada in care inteligenta artificiala incepe sa-si demonstreze utilitatea intr-o varietate foarte mare de domenii, un nou gadget foloseste retele neurale pentru a identifica un cadru perfect. in []. continuă pe Playtech

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

I-au oferit tot ce au ei mai bun. Fa cunostinta cu SUV-ul Kodiaq in echiparea de top Laurin Klement

Skoda a publicat primele informatii si imagini oficiale cu SUV-ul Kodiaq in nivelul de echipare de top Laurin Klement. Acesta ofera cateva schimbari estetice, dar si mai multe dotari standard pe care le vom putea admira la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )