Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gafa incredibila la concursul de frumusete Miss Univers. A incurcat castigatoarea (Video)

Antena3 Antena3,
Gafa incredibila la concursul de frumusete Miss Univers. A incurcat castigatoarea (Video)

O zi de neuitat pentru doua concurente la Miss Univers. Prezentatorul showului a incurcat numele, iar Miss Columbia, Ariadna Gutierrez, a fost desemnata castigatoarea concursului. continuă pe Antena3

Gafa de proportii la finala Miss Univers 2015: Miss Columbia, cea mai frumoasa femeie din lume pentru cateva minute

Finala concursului de frumusete Miss Univers 2015 a fost marcata de gafa de proportii a prezentatorului, care a incoronat-o pe reprezentanta Columbiei, cand adevarata castigatoare era Miss Filipine.

Rochia castigatoarei concursului de frumusete Miss World 2015, creata de un designer roman

Un designer roman a imbracat-o pe noua regina a frumusetii, reprezentanta Spaniei la concursul de frumusete Miss World 2015. Rochia purtata de castigatoarea prestigiosului concurs de frumusete a fost creata de o creatoare de moda bistriteanca.

Un mort si 14 raniti, intr-un accident petrecut in apropierea locului de desfasurare a Miss Univers

Politia din Las Vegas a anuntat duminica seara ca a raspuns un apel care semnala un accident major in apropierea hotelului si cazinoului in care s-a derulat concursul Miss Univers, iar oficiali din sistemul sanitar au anuntat un mort si 14 raniti, relateaza Reuters.

VIDEO. Gafa de proportii la Miss Universe 2015

Editia din 2015 a concursului de frumusete Miss Universe, organizata duminica, in Las Vegas, s-a incheiat cu un incident major, dupa ce Ariadna Gutierrez Arevalo din Columbia a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, pentru ca apoi gazda show-ului, Steve Harvey, sa anunte ca este vorba de o eroare, astfel ca adevarata Miss Universe 2015 este Pia Alonzo Wurtzbach, candidata din Filipine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )