Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gafa a premierul Ponta la Carei, de ziua de nastere a regelui Mihai: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Gafa a premierul Ponta la Carei, de ziua de nastere a regelui Mihai: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a afirmat eronat sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei, ca Ferdinand a fost primul rege al Romaniei, in conditiile in care primul care a purtat acest titlu oficial acordat conducatorului Regatului Romaniei a fost unchiul sau, Carol I, relateaza Adevarul. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta la Carei, de ziua de nastere a regelui Mihai: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a afirmat eronat sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei, ca Ferdinand a fost primul rege al Romaniei, in conditiile in care primul care a purtat acest titlu oficial acordat conducatorului Regatului Romaniei a fost unchiul sau, Carol I, relateaza Adevarul.

Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestarile de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

VIDEO Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului, transmite Mediafax. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani.

UPDATE Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

UPDATE Presedintele si premierul au participat la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

Ponta: Multumesc Regelui Mihai pentru ceea ce a facut pentru integritatea tarii

Premierul Victor Ponta a participat, sambata, la Carei, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Romane si a amintit de faptul ca 25 octombrie este si ziua Regelui Mihai, caruia i-a multumit pentru ceea.

Premierul Ponta l-a numit pe clujeanul Leonard Horvath (PC) la conducerea Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Leonard Artur Horvath, reprezentant al Partidulului Conservator, la conducerea Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor ORDA). Acest organism a fost condus, din martie, de directorul general adjunct Irina Luca-Arjoca, dupa ce fosta directoare Adriana Dontu - sub conducerea careia Oficiul a decis in 2013 ca premierul nu a plagiat - a parasit institutia invocand motive personale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )