Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gafa de proportii pentru presedintele SUA: Donald Trump a vrut sa anunte sanctiuni pentru liderul Iranului, dar l-a confundat cu un ayatollah mort in 1989 (VIDEO)

B1 B1,
Gafa de proportii pentru presedintele SUA: Donald Trump a vrut sa anunte sanctiuni pentru liderul Iranului, dar l-a confundat cu un ayatollah mort in 1989 (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, o noua serie de sanctiuni impotriva Iranului, cuprinzand si masuri care-l vizeaza si pe liderul suprem al Republicii islamice, Ayatollah Ali Khamenei,. continuă pe B1

Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham director de comunicare al Casei Albe

Presedintele SUA, Donald Trump, a numit-o marti pe Stephanie Grisham, care era purtatorul de cuvant al sotiei sale Melania Trump, in functia de director de comunicare al Casei Albe, scrie Mediafax.

Donald Trump a ales noua voce a Casei Albe! Noua secretara de presa vine sa o inlocuiasca pe Sarah Sanders

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham, pana acum purtator de cuvant al primei-doamne Melania Trump, in pozitia de secretar de presa al Casei Albe, potrivit DPA si France Presse.

Donald Trump va avea cel putin opt intalniri bilaterale la Summitul G20

Presedintele american Donald Trump va efectua cel putin opt intalniri bilaterale in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, a transmis un oficial al Administratiei de la Washington, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong-Un o scrisoare foarte prietenoasa

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca i-a trimis liderului nord-coreean Kim Jong-Un o scrisoare foarte prietenoasa, ca raspuns la urarile primite de la acesta cu ocazia zilei de nastere, in urma cu o saptamana, conform Mediafax care citeaza Reuters.

SUA-IRAN: Trump anunta noi sanctiuni majore pe fondul tensiunilor

Statele Unite ale Americii vor impune noi sanctiuni majore Iranului in incercarea de a impiedica tara sa obtina arma nucleara, a declarat presedintele Donald Trump, scrie BBC.

Kim Jong Un si Donald Trump corespondeaza din nou. De data aceasta este vorba despre o scrisoare excelenta

Presedintele Donald Trump i-a trimis liderului nord-coreean, Kim Jong-un o scrisoare cu un continut excelent, precizeaza Bussines Insider, care citeaza agentia de presa nord-coreeana. Kim a spus cu.

DONALD TRUMP: Cred ca voi castiga alegerile usor

Donald Trump considera ca lansarea unei proceduri de destituire a sa i-ar creste sansele de a obtine un al doilea mandat in 2020, relateaza AFP.

Cum se apara Donald Trump de acuzatiile de viol: Nu e genul meu de femeie

Acuzat de o editorialista de moda de un viol care ar fi avut loc la New York in anii 1990, Donald Trump s-a aparat luni intr-un interviu acordat site-ului de politica americana The Hill, afirmand ca persoana.

Tensiunile dintre SUA si Iran au urcat preturile petrolului

Preturile petrolului au crescut puternic, joi, dupa ce Iranul a doborat o drona militara americana, gest care l-a determinat pe presedintele american Donald Trump sa critice Iranul pe Twitter, alimentand temerile legate de un conflict intre cele doua tari, transmite CNBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )