Libnet.ro
UNICEF

11:00

GAFA de protocol la intalnirea lui Dancila cu premierul eston. Juri Ratas, pus intr-o situatie STANJENITOARE, la Constanta (FOTO)

B1 B1,
GAFA de protocol la intalnirea lui Dancila cu premierul eston. Juri Ratas, pus intr-o situatie STANJENITOARE, la Constanta (FOTO)

Premierul Viorica Dancila si prim-ministrul eston Juri Ratas au inaugurat Consulatul Onorific al Estoniei la Constanta. Evenimentul a fost, insa, un sir rusinos de gafe. inainte de inceperea eveniment. continuă pe B1

Dancila, huiduita la inaugurarea consulatului Estoniei din Constanta / PLUS Premierul eston a fost nevoit sa rearanjeze steajul tarii sale, care era pus invers

Premierul Viorica Dancila si prim-ministrul eston Juri Ratas au inaugurat duminica, Consulatul Onorific al Estoniei la Constanta, evenimentul avand loc la Universitatea Ovidius. Evenimentul a inceput cu un incident, dupa ce organizatorii au asezat invers steagul Estoniei, premierul acestei tari intervenind pentru a aranja steagul corect.

Premierul Dancila si omologul eston, smbata si duminica la Constanta

Prim-ministrul Viorica Dancila si omologul eston, Juri Ratas, vor inaugura, sambata si duminica, la Constanta, o ruta de transport aerian si Consulatul onorific al Republicii Estonia, informeaza Biroul de presa al Guvernului, potrivit Agerpres.

VIDEO Dancila, huiduita la inaugurarea consulatului Estoniei din Constanta

Premierul Viorica Dancila si prim-ministrul eston Juri Ratas au inaugurat duminica Consulatul Onorific al Estoniei la Constanta, evenimentul avand loc la Universitatea Ovidius. La final, in momentul in care a parasit universitatea, Dancila a fost huiduita de aproximativ zece persoane, care i-au cerut demisia, transmite news. ro.

VIDEO Guvernul a publicat imagini fara sonor dupa intalnirea dintre Dancila si presedintele Estoniei. Precedentul a fost la intalnirea cu Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, sambata, o intrevedere cu presedintele Estoniei, Kersti Kaljulaid, in cadrul vizitei oficiale la Tallinn. Guvernul a publicat imagini fara sonor de la intrevedere, asa cum a procedat si dupa intalnirea dintre Vorica Dancila si Papa Francisc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )