Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gafa URIASA a Ivankai Trump! Fiica lui Trump a crezut ca un mare Campion a lui Lazio este un SFANT! Reactia FANILOR (FOTO)

B1 B1,
Gafa URIASA a Ivankai Trump! Fiica lui Trump a crezut ca un mare Campion a lui Lazio este un SFANT! Reactia FANILOR (FOTO)

Ivanka Trump, fiica liderului de la Casa Alba a facut o gafa uriasa care i-a infuriat pe fanii lui Lazio. Ea a intuit ca fostul atacant al echipei lui Radu Stefan,Giorgio Chinaglia, este un sfant. continuă pe B1

Gafa URIASA a lui Ivanka Trump! Fiica lui Trump a crezut ca un mare Campion a lui Lazio este un SFANT! Reactia FANILOR (FOTO)

Ivanka Trump, fiica liderului de la Casa Alba a facut o gafa uriasa care i-a infuriat pe fanii lui Lazio. Ea a intuit ca fostul atacant al echipei lui Radu Stefan,Giorgio Chinaglia, este un sfant.

Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite ofera 100 de milioane de dolari unui fond creat la initiativa Ivankai Trump

Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite s-au angajat sa ofere o suta de milioane de dolari Fondului Femeilor Antreprenoare, creat la initiativa Ivankai Trump si aflat in subordinea Bancii Mondiale.

Horia Brenciu, mesaj emotionant pentru fiica lui cea mare

E sarbatoare mare in familia lui Horia Brenciu. Artistulisi aniverseaza astazifiica cea mare, pe Andreea. Astazi e numai despre fata mea cea mare, Andreea! La multi ani, iubirea m.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )