Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gala Gopo: La Gomera, de Corneliu Porumboiu - marele castigator Lista premiilor

Hotnews Hotnews,
 Gala Gopo: La Gomera, de Corneliu Porumboiu - marele castigator Lista premiilor

Filmul La Gomera, de Corneliu Porumboiu, a fost marele castigator al Galei Gopo de luni seara, cu noua trofee, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Gala Gopo 2020 - La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, marele castigator cu 9 trofee FOTO

Filmul La Gomera, regizat de Corneliu Porumboiu, produs de Patricia Poenaru si Marcela Ursu, a fost desemnat marele castigator al galei Gopo 2020 cu 9 trofee.

Gala Gopo 2020: Lista completa a castigatorilor, in frunte cu La Gomera, a lui Corneliu Porumboiu

Gala Gopo din acest an nu a mai fost dominata de controverse, la fel ca in anii trecuti. Evenimentul a reusit totusi sa atraga atentia asupra unor filme pe care, altfel, le-ai fi ratat. La.

GALA DAYTIME EMMY AWARDS 2020 : Serialul The Young and the Restless marele castigator al galei

Serialul The Young and the Restless a fost marele castigator al celei de-a 47-a editii a galei Daytime Emmy Awards, organizata in Statele Unite vineri seara si dedicata productiilor de televiziune ale caror ore de difuzare sunt programate in tronsonul diurn.

GALA GOPO 2020: Apel de sustinere a productiei de film

Play Gala Gopo, care a premiat cele mai bune productii de anul trecut, a avut loc luni seara in conditii de pandemie - in aer liber, cu recomandarea organizatorilor catre participanti de a purta masca de protectie, cu aceasta ocazie fiind reluat apelul de sustinere a industriei cinematografiei romanesti.

FOTO Cum s-au prezentat vedetele la Gala Gopo 2020: O editie in care toti jucam in scenariul strict al distantarii, cu masca obligatorie

Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a editie a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )