Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gala Olimpica Kings On Ice se reprogrameaza pentru luna octombrie! Evgeni Plushenko revine in toamna la Bucuresti!

ADPM ADPM,
Gala Olimpica Kings On Ice se reprogrameaza pentru luna octombrie! Evgeni Plushenko revine in toamna la Bucuresti!

Gala Olimpica Kings On Ice, ce urma sa aiba loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta, se reprogrameaza pentru toamna acestui an si va avea loc pe data de 7 octombrie! Editia din toamna se va bucura de participarea celor mai indragiti si premiati reprezentanti ai patinajului artistic ce vor sosi la Bucuresti cu programe mult apreciate si premiate in cadrul celor mai importante competitii sportive de gen. Mai mult decat atat, Evgeni Plushenko confirma prezenta in cadrul editiei din octombrie a evenimentului unde va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera. continuă pe ADPM

Gala Olimpica Kings On Ice se reprogrameaza pentru luna octombrie a acestui an! Evgeni Plushenko revine in toamna la Bucuresti!

Gala Olimpica Kings On Ice ce urma sa aiba loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta se reprogrameaza pentru toamna acestui an si va avea loc pe data de 7 octombrie! Editia din toamna se va bucura de participarea celor mai indragiti si premiati reprezentanti ai patinajului artistic ce vor sosi la Bucuresti cu programe mult apreciate si premiate in cadrul celor mai importante competitii sportive de gen. Mai mult decat atat, Evgeni Plushenko confirma prezenta in cadrul editiei din octombrie a evenimentului unde va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )