Libnet.ro
UNICEF

07:46

Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

ADPM ADPM,
Gala Premiilor Gopo se organizeaza azi in aer liber

O multime de evenimente importante s-au anulat in contextul restrictiilor impuse pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19. Nu este insa si cazul Galei Premiilor Gopo, cunoscuta drept Oscarurile romanesti. Evenimentul se organizeaza azi in aer liber! Iata aici detaliile! . continuă pe ADPM

Verificari de amploare ale politistilor la terase, baruri, cluburi in aer liber si pe plaje

Politistii braileni au efectuat mai multe actiuni, in sistem integrat, pentru verificarea respectarii normelor legale impuse pe perioada starii de alerta la terase, baruri, cluburi in aer liber si pe plaje, activitati unde este semnalata prezenta unui public numeros.

Amenzi de peste 443.000 de lei la terase, baruri, plaje, cluburi in aer liber

Politistii au verificat, in ultimele trei zile, respectarea normelor legale impuse pe perioada starii de alerta la terase, baruri, plaje, cluburi in aer liber, fiind aplicate amenzi de peste 443. 000 de lei.

Peste 4.000 de baruri, terase sau cluburi in aer liber din toata tara, verificate daca respecta normele impuse de starea de alerta

Peste 4. 000 de baruri, terase, cluburi in aer liber si plaje au fost verificate de politisti in ultimele trei zile, din care 73 au primit sanctiuni pentru nerespectarea normelor impuse pe perioada starii de alerta.

Politia a facut verificari in weekend la terase, baruri, plaje si cluburi in aer liber si a dat sute de amenzi

Timp de trei zile, la nivel national, Politia Romana a actionat pentru verificarea respectarii normelor legale impuse pe perioada starii de alerta, la terase, baruri, plaje, cluburi in aer liber, anunta IGPR. Au fost verificate peste 4. 100 de societati comerciale si s-au dispus sute de sanctiuni si amenzi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )