Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanata cu doua luni

Adevărul Adevărul,
Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanata cu doua luni

Academia americana de film AMPAS) a anuntat ca a 93-a gala de decernare a premiilor Oscar a fost amanata cu doua luni, din cauza pandemiei, si va avea loc la finalul lunii aprilie 2021. continuă pe Adevărul

Gala premiilor Oscar 2021 a fost amanata

Academia americana de film AMPAS) a anuntat ca a 93-a gala de decernare a premiilor Oscar a fost amanata cu doua luni, din cauza pandemiei, si va avea loc la finalul lunii aprilie 2021.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Premiile Oscar se amana in contextul pandemiei. Cand va avea loc urmatoarea decernare

Cea de-a 93-a editie a galei Premiilor Oscar a fost amanata pentru 25 aprilie 2021, in contextul incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus. Cel mai important eveniment din lumea filmului a fost amanat pentru prima data in 40 de ani.

Fostul director al Postei Romane Daniel Neagoe, condamnat la 6 ani inchisoare pentru luare de mita Procesul a durat 3 ani si jumatate, iar pronuntarea sentintei a fost amanata de 22 de ori

Fostul director general al Postei Romane Daniel Neagoe Dumitru, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la sase ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, intr-un dosar in care a fost acuzat ca a cerut bani de la o firma in schimbul acordarii unor contracte privind servicii de curatenie si reincarcare a cartelelor telefonice prepaid. Procesul a durat trei ani si jumatate, iar judecatorul care s-a ocupat de acest caz a amanat de 22 de ori pronuntarea sentintei in dosar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )