Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gala Societatii Civile poate fi urmarita live, pe HotNews.ro

Hotnews Hotnews,
 Gala Societatii Civile poate fi urmarita live, pe HotNews.ro

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile, editia a XI-a va avea loc in data de 3 iunie, incepand cu ora 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti si va putea fi urmarita live, pe www. hotnews. ro. In cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune proiecte implementate de sectorul asociativ in ultimul an. Acestea au fost alese de catre un juriu format din peste 60 specialisti, din cele 220 de proiecte si programe care au fost inscrise in cadrul competitiei, de catre 151 de reprezentanti ai sectorului non-profit si neguvernamental din toata tara. continuă pe Hotnews

CE lanseaza platforma europeana a societatii civile impotriva traficului de persoane

Peste 100 de organizatii ale societatii civile europene isi unesc fortele in cadrul unei noi platforme europene a societatii civile impotriva traficului de persoane, se precizeaza intr-un comunicat de persa.

LIVE VIDEO TEXT Istoricul Lucian Boia discuta online cu cititorii despre sfarsitul Occidentului

O lume apune si se intrevad, ca prin ceata, contururile nedeslusite ale unei lumi noi, isi incepe Lucian Boia eseul sau despre sfarsitul Occidentului. Viata se schimba, istoria se accelereaza, se produc mutatii tectonice in economia lumii, Occidentul se restrange in timp ce lumea se egalizeaza, democratia pare a fi intr-un impas. Sunt aceste semnele declinului Occidentului, ale unei crize de civilizatie profunde? Va fi lumea de maine de nerecunoscut pentru omul de astazi? Lucian Boia discuta online cu cititorii HotNews. ro. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiComandati cartea cu autograful autorului la GiftBooks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT!.

Premiile Galei Societatii Civile 2013 se acorda incepand cu ora 20.00: Urmareste festivitatea LIVE pe B1.ro

Premiile celei de-a XI-a editii a Galei Societatii Civile vor fi acordate luni, 3 iunie, incepand cu ora 20:00. Festivitatea are loc la Opera Nationala Bucuresti si poate fi urmarita in direct pe site-ul.

Mahir Zeynalov, jurnalist la Today's Zaman: Erdogan trebuie sa inteleaga ca situatia nu mai prea are legatura cu taierea unor copaci/ Oamenii ii cer sa-si asculte poporul

Mahir Zeynalov, jurnalist la Today's Zaman, afirma intr-un interviu realizat de HotNews. ro via e-mail ca protestele violente din Turcia sunt rezultatul faptului ca autoritatile au folosit forta excesiva impotriva unor manifestatii pasnice si ca oamenii ies in strada acum impotriva atitudinii sfidatoare a lui Erdogan si a deciziei sale de a face ce doreste. Zeynalov mai spune ca Erdogan trebuie sa inteleaga ca situatia nu mai prea are legatura cu taierea unor copaci ci cu faptul ca oamenii ii cer sa-si asculte poporul, in caz contrar situatia riscand sa scape de sub control iar tara sa se afunde in haos.

Drumarii vor picheta sediul Companiei de Drumuri si Autostrazi, nemultumiti de reducerile salariale si discrepanta fata de salariile de peste 17.000 de lei in cazul directorilor generali

Sindicalistii din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) vor picheta pe 13 iunie sediul Companiei, in semn de protest fata de intentia anuntata de conducere de reducere a salariilor angajatilor si fata de presiunile care se exercita individual asupra salariatiilor de catre conducere, potrivit informatiilor transmise HotNews. ro. Sindicalistii drumari sustin ca, pentru a se incadra in fondul de salarii, conducerea companiei vrea sa reduca salariile anagajatilor de rand, in timp ce marii sefi se bucura de salarii ce ajung la peste 17. 000 de lei pe luna.

Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL - surse

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat sase luni din partid, in urma declaratiilor critice ale acestuia la adresa conducerii democrat-liberalilor, a decis luni Biroul Politic al PDL, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice.

VIDEO Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL/ Vasile Blaga: Eu am propus suspendarea

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat sase luni din partid, in urma declaratiilor critice ale acestuia la adresa conducerii democrat-liberalilor, a decis luni Biroul Politic al PDL, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice. Aceleasi surse sustin ca printre contestatarii lui Preda s-au numarat Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Liviu Negoita si Radu F. Alexandru. UPDATE: Presedintele PDL Vasile Blaga a confirmat suspendarea pentru sase lui a lui Cristian Preda. Personal, eu am propus-o, a afirmat Blaga.

VIDEO Cristian Preda, suspendat sase luni din PDL/ Vasile Blaga: Eu am propus suspendarea/ Cristian Preda:E o hotarare nedreapta. Iau in considerare posibilitatea de a contesta decizia

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat sase luni din partid, in urma declaratiilor critice ale acestuia la adresa conducerii democrat-liberalilor, a decis luni Biroul Politic al PDL, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice. Aceleasi surse sustin ca printre contestatarii lui Preda s-au numarat Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Liviu Negoita si Radu F. Alexandru. UPDATE: Presedintele PDL Vasile Blaga a confirmat suspendarea pentru sase lui a lui Cristian Preda. Personal, eu am propus-o, a afirmat Blaga.

Revolte in Turcia: Ciocniri intre Politie si manifestanti luni dimineata, sedii ale partidului de guvernamant incendiate

Politia si manifestantii anti-Erdogan s-au ciocnit din nou la primele ore ale diminetii de luni, transmite Reuters, in cea de-a patra zi de proteste antiguvernamentale. Unii protestatari au incendiat sedii locale ale partidului de guvernamant. La aceasta ora pe strazile din Turcia este liniste, dupa inca o noapte de proteste si violente in orasele importante. Reamintim ca protestele au inceput vineri, scanteia fiind reprezentata de decizia guvernului de a transforma un parc intr-un conplex comercial. In parc se afla si un monument dedicat lui Mustafa Kemal Ataturk - fondatorul Turciei moderne, simbolul cel mai puternic al Turciei laice. Manifestantii cer oprirea islamizarii tarii - politica promovata de partidul de guvernamant si premierul Recep Tayyp Erdogan. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea desfasurarea evenimentelor din Turcia.

NO COMMENT occupygezi pe Instagram

The revolution will not be televised. It will be tweeted Revolutia nu va fi televizata. Va fi pe twitter, n. r. ), spune un mesaj scris cu grafitti pe un zid din Istanbul. HotNews. ro va prezinta cele mai spectaculoase imagini ale protestului de la Istanbul, direct de la participanti, prin intermediul Instagram. Intra in articol pentru a vedea fotogaleria!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )