Libnet.ro
UNICEF

19:45

Galati: 600 de gospodarii, inundate la matca.

România Liberă România Liberă,
Galati: 600 de gospodarii, inundate la matca.

600 de gospodarii din judetul Galati au fost inundate, la matca, transmite Realitatea TV. Cateva zeci de hetare au fost acoperite de ape. Apa a intrat si in casele oamenilor. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Inundatii in comuna Matca din Judetul Galati - doua case afectate

Doua case au fost afectate de o inundatie produsa in comuna Matca din Judetul Galati. In zona de nord a comunei Matca s-au revarsat apele piriului Corozel, un afluent al riului Birlad, dupa cum a declarat pentru HotNews. ro primarul comunei, Liviu Costea. Purtatorul de cuvint al Administratiei Apelor Barlad, Dan Buruiana, a declarat pentru HotNews. ro ca, din primele informatii, ar fi vorba despre gradini amplasate chiar in albia piriului Corozel.

Galati: Sute de gospodarii inundate la Matca in urma unei viituri

Sute de gospodarii din localitatea Matca din judetul Galati au fost inundate, hectarele locatarilor fiind sub ape dupa ploile abudendente ce-au cazut miercuri in judet. Potrivit presedintele Asociatiei Legume.

Peste 100 de gospodarii si curti din patru comune din Galati, inundate in urma ploilor.

Peste 100 de gospodarii si curti din patru comune din judetul Galati au fost inundate in urma ploilor abundente, cea mai afectata fiind comuna Matca, informeaza Mediafax. Potrivit unei evaluari a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, este vorba despre 71 de gospodarii din localitatile Corod, Carlomanesti si Nartesti, unde ploile torentiale au dus la iesirea din matca a unui parau. De asemenea, s-au produs inundatii puternice si in comuna Matca, fiind afectata in special zona .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )