Libnet.ro
UNICEF

10:30

GALATI: Amenzi pentru administratorii unor localuri in care se desfasurau evenimente cu zeci de participanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GALATI: Amenzi pentru administratorii unor localuri in care se desfasurau evenimente cu zeci de participanti

Politistii din Galati au intrerupt in noaptea de sambata spre duminica o nunta de argint la care participau zeci de persoane, dar au oprit si un botez, administratorii localurilor fiind amendati, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

DUBLIN: 11 persoane care desfasurau un protest anti-covid au fost arestate

Politia irlandeza a anuntat ca a arestat joi seara 11 persoane care protestau la Dublin fata de noile restrictii impuse intregii tari in incercarea de a opri raspandirea pandemiei de COVID-19, noteaza AFP, citat de Agerpres.

Petrecere de logodna in Satul de Vacanta din Constanta, soldata cu amenzi pentru nerespectarea masurilor anticoronavirus

Administratorul unui restaurant din Satul de Vacanta din Constanta, dar si organizatorul petrecerii de logodna care se desfasura, sambata seara, in respectivul local, au fost amendati cu cate 3. 000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale anticoronavirus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ), relateaza Agerpres.

S-a lansat oficial concursul international pentru statuia Regelui Mihai care va fi amplasata la Sinaia

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a participat, duminica, la lansarea oficiala a Concursului international de sculptura pentru realizarea statuii Regelui Mihai care urmeaza sa fie amplasata, anul viitor, la Sinaia, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )