Libnet.ro
UNICEF

21:15

Galati: Un barbat a fost gasit mort in timpul unei executari silite

B1 B1,
Galati: Un barbat a fost gasit mort in timpul unei executari silite

Un barbat a fost gasit mort intr-un apartament din Galati in timpul unei proceduri de executare silita, informeaza Agerpres. Barbatul avea 53 de ani si a fost descoperit de executorul judecatoresc,. continuă pe B1

Un barbat care urma sa fie evacuat a fost gasit mort in locuinta. Politistii au deschis o ancheta

Descoperirea macabra a fost facuta astazi de catre jandarmi si un executor judecatoresc care au descins la apartamentul unui barbat de 53 de ani din Galati.

Un barbat din Vrancea ar fi fost omorat de un urs. Primarul vrea impuscarea animalului

Un barbat in varsta de 70 de ani a fost gasit mort, luni seara, la marginea satului Livezile, din comuna Vizantea Livezi, relateaza Adevarul. ro. Barbatul plecase de acasa in jurul orei 15:00 si seara, la.

Panica la Paris: Agent secret italian, gasit mort intr-o camera de hotel

Moarte suspecta in Franta. Un agent secret a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Paris. Barbatul a fost gasit luni, intr-o stare deplorabila: cadavrul se afla intr-o balta de voma.

Doliu in lumea filmului! Actorul Freddie Starr, gasit mort in casa lui din Spania

Doliu in lumea filmului! Actorul Freddie Starr a fost gasit mort in casa lui din Spania. Vestea a fost confirmata si de managerul sau, intr-un post pe pagina oficiala de Facebook a artistului: Sunt.

Student roman, gasit mort intr-o camera de hotel din Italia

Un tanar roman de doar 26 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Anzio. Baiatul locuia cu parintii sai in Nettuno si se afla in camera de hotel singur.

Un soldat britanic, ucis de un elefant in Malawi, in timpul unei operatiuni de combatere a braconajului

Un soldat britanic a murit in Malawi in timpul unei operatiuni de combatere a braconajului, ministerul Apararii, relateaza BBC. Potrivit sursei citate, acesta a fost ucis de un elefant in timpul unei patrulari pe 5 mai.

Tragedie in Botosani! Un adolescent de 17 ani si-a pus capat zilelor. A fost gasit spanzurat de un copac

Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac in comuna Tudora din Botosani. Acesta a fost gasit de un localnic care a chemat imediat autoritatile. Constantin a decis sa-si puna capat.

TRAGEDIE in Suceava! A fost gasit mort sub o caruta. Ce s-a intamplat...

Un barbat din comuna Balcauti, judetul Suceava, in varsta de 34 de ani, s-a stins din viata, miercuri dupa amiaza, dupa ce o caruta incarcata cu lemne s-a rasturnat peste el.

SOC in Romania! L-AU GASIT MORT la MANASTIRE! Da, este vorba chiar despre EL!

Caz uluitor la Manastirea Bogdanesti. Un barbat in varsta de 62 de ani s-a sinucis. Cel care a facut descoperirea macabra a fost un preot care a sunat la 112.

Politistii sunt in alerta! Un geamantan suspect a fost gasit in Gara CFR Barlad

Un geamantan suspect a fosr gasit pe un peron din Gara CFR Barlad. Politistii din Barlad au fost sesizati printr-un apel la 112 de existenta geamantanului. Autoritatile au ajuns la fata.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )