Libnet.ro
UNICEF

05:15

Galati: Un bebelus de opt luni a murit dupa ce mama sa l-a strans de gat. Femeia, care a incercat sa se sinucida, va fi supusa expertizei psihiatrice

Hotnews Hotnews,
 Galati: Un bebelus de opt luni a murit dupa ce mama sa l-a strans de gat. Femeia, care a incercat sa se sinucida, va fi supusa expertizei psihiatrice

Un copil de opt luni a murit sambata spre duminica la Spitalul de Pediatrie din Galati, dupa ce sambata acesta a fost strans de gat de mama sa, cunoscuta ca suferind de depresie. Mama e internata la psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida, si va fi supusa unei expertize psihiatrice si ar putea fi acuzata de omor calificat. continuă pe Hotnews

Tentativa de omor la Galati. Un bebelus de opt luni se zbate intre viata si moarte dupa ce mama lui l-a sugrumat

Un copil de 8 luni, din Galati, se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost sugrumat de mama lui. Nenorocirea s-a intamplat intr-un bloc din Micro 17. Dupa ce si-a strans copilul de gat, femeia a.

Bebelusul de opt luni din Galati, strangulat de mama lui, a murit la spital

Bebelusul de opt luni strangulat, sambata, de mama aflata in depresie post-partum, care ulterior a incercat sa se sinucida taindu-si venele, a murit duminica, la Spitalul de Copii din Galati, unde fusese.

S-a dus cu fiica sa la control, dar timp de opt luni medicii nu au reusit sa-i puna un diagnostic. Acum e prea taziu! Fiica mea de 17 ani moare de cancer

Timp de opt luni, medicii nu au reusit sa ii puna un diagnostic fiicei sale, iar atunci cand au reusit, este deja mult prea tarziu. Adolescenta de 17 ani are o forma agresiva de cancer, care nu ii da prea.

Tragedie la Suceava. Un tanar a murit dupa ce o caruta plina cu lemne s-a rasturnat peste el

Dumitru Sposob, un barbat in varsta de 34 de ani din satul Gropeni, comuna Balcauti, judetul Suceava, a murit dupa un accident bizar. Omul a pierit sub o caruta incarcata cu lemne care s-a rasturnat.

Doliu in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit dupa lupta cu cancerul

Actrita si cantareata Peggy Lipton a murit de cancer, la varsta de 72 de ani. Era cunoscuta din serialele The Mod Squad si Twin Peaks. Fiicele sale Rashida si Kidada Jones au fost.

Caz socant. Un fotbalist a murit dupa ce a baut un pahar cu apa rece imediat dupa meci. Avea 27 de ani

Un tanar de 27 de ani, fotbalist amator, a murit in urma unui stoc cardiac suferit dupa ce a baut un pahar cu apa rece. Ludwin Florez Nole abia terminase un meci de fotbal disputat pentru echipa Los Rangers din.

Sfarsit tragic pentru un tanar. A murit dupa ce a adormit la volan

O tragedie s-a produs in cursul diminetii de joi. Un tanar de doar 27 de ani a sfarsit tragic dupa ce a adormit la volan. Baiatul din Salaj, judetulPlopisa muritdupa ce autoturismul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )