Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Galati, se inchid restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile in Dambovita devine obligatorie purtarea mastii in zona scolilor Masuri similare, si in Sibiu

Hotnews Hotnews,
 La Galati, se inchid restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile in Dambovita devine obligatorie purtarea mastii in zona scolilor Masuri similare, si in Sibiu

Restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile din orasul Galati si din trei comune din judet se inchid timp de o saptamana din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19, in timp ce in sapte orase si comune din Dambovita se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pe o raza de o suta de metri in jurul unitatilor de invatamant. continuă pe Hotnews

Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele din Iasi

Restaurantele, cinematografele, teatrele sicazinourile din Iasi se inchid timp de o saptamana din cauza numarului mare de cazuri cu Covid-19. Decizia apartine Comitetului Judeteanpentru.

DE MAINE Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele in Bucuresti

Prefectul Capitalei a anuntat azi ce masuri de restrictii vor intra in vigoare de miercuri, 7 octombrie, in Bucuresti, in contextul cresterii vertiginoase a cazurilor de COVID-19 in Romania.

DE MAINE IN BUCURESTI Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele

Prefectul Capitalei a anuntat azi noi masuri de restrictii care vor intra in vigoare de maine in Bucuresti, in contextul cresterii vertiginoase a cazurilor de COVID-19 in Romania.

Se inchid restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele si salile de jocuri de noroc din Galati

Masura a fost luata de Grupul de Suport Tehnico-Stiintific privind Gestionarea Bolilor inalt Contagioase si este valabila in perioada 06. 2020, inclusiv. Incidenta infectarilor cu COVID-19 in Galati si alte trei localitati a depasit 1,5 la 1. 000 de locuitori.

Noi masuri anti-coronavirus in Galati. Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri. Spectacolele, interzise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis, marti, inchiderea restaurantelor, cafenelelor si a salilor de jocuri, precum si interzicerea manifestarilor publice pana pe 12 octombrie, atat.

Orasele in care se inchid restaurantele si salile de jocuri. Amenzi serioase pentru cei care vor incalca noile restrictii

Cresterea numarului de cazuri de Covid-19 a determinat autoritatile locale si judetene din Cluj sa ia masuri dure pentru a preveni noi infectii. in doua localitati din judet se vor inchide restaurantele, iar unele scoli trec la scenariul 3.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )