Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galati: Nicolae Marin, candidatulpentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, suspect de COVID-19

B1 B1,
Galati: Nicolae Marin, candidatulpentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, suspect de COVID-19

Nicolae Marin, candidatulpentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Galati, este suspect de infectare cu COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Senatorul Pro. continuă pe B1

Ion Samoila, noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi

Ion SamoilaPSD) este noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi incepand cu data de 18 septembrie Consilierii judeteni l-au votat in unanimitate. Toto astazi, majoritatea consilierilor judeteni, PSD si o parte PNL, a votat plata salariilor pentru cei 800 de angajati ai DGASPC Calarasi.

DSP ii da replica lui Vasile Iliuta, fost sef al Consiliului Judetean: Nu exista nicio decizie de izolare sau carantina

Directia de Sanatate PublicaDSP) a anuntat astazi ca nu exista nicio decizie de izolare sau de carantina emisa pe numele lui Vasile Iliuta, fostul presedinte al Consiliului Judetean.

ALEGERI LOCALE 2020 |Teodor Peter, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Salaj: Avem nevoie de corelarea drumurilor interjudetene, judetene si comunale

Teodor Peter, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP) la presedintia Consiliului Judetean Salaj si cel ce deschide lista pentru Consiliul Judetean, a declarat, marti, ca vede peste tot nevoile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )