Libnet.ro
UNICEF

19:15

Galeria Stelei, mesaj impresionant pentru Michi de la Suie Paparude

Antena3 Antena3,
Galeria Stelei, mesaj impresionant pentru Michi de la Suie Paparude

Liderul trupei Suie Paparude este in continuare in coma si supravegheat atent, intr-un spital din Timisoara. Medicii au o veste buna insa, Michi nu are leziuni cerebrale. in semn de recunostinta fata de. continuă pe Antena3

Michi (Suie Paparude), la un pas de moarte dupa un infarct!

La doar 42 de ani, Michi de la Suie Paparude foto centru) a fost la un pas de moarte dupa un atac de cord suferit sambata seara. In prezent, artistul este internat in stare de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Michi de la Suie Paparude a iesit din coma: Ne bucuram ca sunt semne bune ca evolutie. Pacientul a fost dezintubat

Medicii Spitalului Judetean din Timisoara au oferit o veste imbucuratoare pentru fanii trupei Suie Paparude si pentru cei care sunt alaturi de Mihai Campineanu.

Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. Artistul ar putea avea probleme neurologice grave

Mihai Campeanu, componentul trupei Suie Paparude, a fost transferat, ieri, la Spitalul Judetean din Timisoara, pentru un consult neurologic. Situatia lui este incerta.

Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. Artistul are probleme neurologice grave

Mihai Campeanu, componentul trupei Suie Paparude, a fost transferat, ieri, la Spitalul Judetean din Timisoara, pentru un consult neurologic. Situatia lui este incerta.

UPDATE Michi de la Suie Paparude, in coma la un spital din Timisoara: Situatia lui este grava si este in stare critica

Mihai Campineanu Michi) a fost internat la spital dupa concertul pe care Suie Paparude l-a sustinut in cadrul evenimentului Re:frashTM.

FOTO Michi de la Suie Paparude, in coma in urma unui infarct: Situatia lui este grava si este in stare critica

Mihai Campineanu Michi) a fost internat la spital dupa concertul pe care Suie Paparude l-a sustinut in cadrul evenimentului Re:frashTM.

Michi de la Suie Paparude, iN STARE GRAVA LA SPITAL

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, cunoscut ca Michi, este in stare grava la spital, dupa ce s-a prabusit ca secerat cand a coborat de pe scena Re:freshTM un sir de concerte de muzica electronica.

FOTO Michi de la Suie Paparude, intre viata si moarte. El a fost transferat la sectia de Terapia Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara

Mihai Campineanu, artistul indragitei trupe Suie Paparude, a fost dus la cel mai mare spitalul din vestul tarii, pentru ca specialistii neurologi sa-l poata avea sub observatie.

UPDATE Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. UPDATE Starea lui Mihai Campineanu, membru al trupei Suie Paparude, este foarte grava, dar stabila, iar familia acestuia doreste sa se respecte dreptul la confidentialitate asupra starii de sanatate a artistului, a declarat duminica pentru Agerpres medicul Luca Constantin, director medical al Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, unde artistul a fost internat in urma unui infarct miocardic.

VIDEO Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare grava la spital, dupa un infarct suferit la finalul unui concert/ Starea este foarte grava, dar stabila - medici

Mihai Campineanu Michi), membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut, sambata seara, in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, transmite Mediafax. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara i-au montat doua stenturi lui Mihai Campineanu, sustin surse medicale, care precizeaza ca specialistii sunt rezervati in privinta starii neurologice a artistului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )