Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO+VIDEO. Noul Renault Talisman, primele imagini OFICIALE. Cum arata rivalul lui VW Passat si Mondeo

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO+VIDEO. Noul Renault Talisman, primele imagini OFICIALE. Cum arata rivalul lui VW Passat si Mondeo

Renault lanseaza, luni, in premiera mondiala noua sa berlina de clasa medie. Renault Talisman, continuatorul lui Laguna, face valuri pe o clasa disputata intre toti marii producatori de pe piata. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Renault Talisman, noul pariu al francezilor in segmentul D

Renault a dezvaluit modelul care inlocuieste modelele Laguna si Latitude, denumit Renault Talisman, care va concura pe piata cu modele precum Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Opel Insignia, Ford Mondeo si Mazda6. Este la fel de lunga ca Mondeo si mai lata decat Passat, a spus Carlos Ghosn, luni, 6 iulie, in fata jurnalistilor invitati la Chateau de Chantilly sa vada in premiera mondiala masina.

FOTO + VIDEO. Partea nevazuta a Africii sau cum a transformat media un continent intr-o mahala

Africa. Primele imagini care ne vin in minte cand ne gandim la acest continent sunt cele ale copiilor cu burtile umflate din cauza malnutritiei, mizerie, saracie si razboi. Aceste imagini sunt un stereotip, sunt doar o jumatate de adevar, sunt ceea ce media si organizatiile de caritate transmit de zeci de ani despre acest continent, potrivit theplaidzebra. com .

Coreea de Nord: Au aparut primele imagini cu noul aeroport din Phenian (FOTO)

Aeroportul International Sunan Phenian si-a deschis portile luna trecuta. Acesta inlocuieste cladirea veche care dateaza inca din primele zile ale Razboiului Rece. Terminalul va avea cel putin trei poduri de .

Primele IMAGINI cu iPhone 7

Imagini ale noului model iPhone 7, prezentat ca cea mai mare inovatie a Apple pana in prezent, au inceput sa circule in mediul virtual. Noul telefon prezinta imbunatatiri importante designului si.

FOTO VIDEO Un tanar a facut pentru oras ce nu au reusit autoritatile 25 de ani. Sorin Tudose a editat cel mai frumos album al vechiului Focsani

Lucrarea, aparuta recent la editura Noi Media Print Bucuresti, reuneste in paginile sale 375 de imagini din istoria Orasului Unirii, imagini care reprezinta edificii publice, dar si case particulare. Ele au fost imortalizate in carti postale si fotografii, multe dintre acestea fiind adevarate documente istorice vizuale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )