Libnet.ro
UNICEF

12:30

GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. 17 aprilie 1977. 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Grupul de elevi si profesori se afla la Balea Lac intr-o tabara de schi. Timp de doua zile, ei au stat in cabana din cauza ninsorilor abundente. i142;nsa, in dimineata zilei de 17 aprilie, ninsoarea s-a oprit. Moment prielnic pentru lectiile de schi de pe Saua Caprei. Dupa doar cateva minute toti au fost surprinsi de o avalansa puternica a trecut peste lacul Balea si s-a oprit aproape de cabana Paltinul. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2015: Taurii vor cu tot dinadinsul sa faca schimbari

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2015. Probleme in amor pentru majoritatea nativilor. Balantele si Sagetatorii nu stau foarte bine cu sanatatea.

GALERIE FOTO. Cu cine s-a intalnit Dan Sova la Ploiesti in a doua zi de Paste

Dan Sova s-a intalnit luni, 14 aprilie 2015, -in cea de a doua zi de Paste-,cu Mircea si Vlad Cosma intr-un pub situat in centrul orasului Ploiesti, informeaza site-ul observatorulph. ro.

GALERIE FOTO. 135 de ani de la infiintarea Bancii Nationale a Romaniei

Prima bancnota emisa de BNR a fost cea de 1000 lei care a circulat pana in anul 1933. Pana in 1848, BNR a fost o institutie privata, controlata cu mana de fier de catre actionari.

MACRO NEWSLETTER 17 Aprilie 2015

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea New York a inregis-trat o contractie neasteptata in aprilie 2015, pe fondul accentuarii contractiei comenzilor noi.

HOROSCOP 17 aprilie: Trebuie sa fim calmi si atenti

Horoscop zilnic 17 aprilie. Scorpionii, capricornii si varsatorii trebuie sa fie foarte calmi, iar gemenii, racii si sagetatorii trebuie sa fie foarte atenti, astfel incat sa nu provoace conflicte. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

GALERIE FOTO. Cum arata noua Dacie Duster pentru Marea Britanie

Dacia Marea Britanie a prezentat la Birmingham, Duster-ul Commercial, un SUV special conceput pentru transportul de marfa. Duster Commercial are o capacitate de incarcare de 550 de kilograme si va fi disponibil atat in versiunea 42, cat si in cea 44.

GALERIE FOTO: Studentii din Iasi vor sa reinventeze ARO. Cum arata si cum va arata masina

Mai multi studenti de la Facultatea de Mecanica din Iasi au reinventat masina de teren ARO si au numit-o iARO Kamarad. Pasiunea lor s-a nascut dupa ce designerul echipei s-a plimbat cu mai multe masini si a decis ca brandul romanesc merita o noua sansa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )