Libnet.ro
UNICEF

23:30

GALERIE FOTO. 31 de ani de la protestele inecate in sange din Piata Tienanmen, China

Hotnews Hotnews,
 GALERIE FOTO. 31 de ani de la protestele inecate in sange din Piata Tienanmen, China

Pe data de 4 iunie se implinesc 31 de ani de la protestele studentilor din Piata Tienanmen, impotriva autoritatilor chineze. Nici pana in ziua de azi nu se cunoaste numarul exact al victimelor, dar analistii occidentali au estimat ca ar fi fost omorati atunci peste 3000 de protestatari. continuă pe Hotnews

Cele mai tari imagini cu Anamaria Prodan din pictoriale (GALERIE FOTO)

La 47 de ani, Anamaria Prodan se lauda cu o silueta de adolescenta si nu se sfieste sa o puna in valoare cu fiecare ocazie pe care o are. Chiar daca kilogramele in plus i-au mai dat batai de cap in.

Cum au aratat, marti, salile de clasa unde s-au intors elevii din anii terminali? Bacalaureatul si Evaluarea Nationala, complet diferite in acest an (GALERIE FOTO)

Dupa ce elevii au lipsit timp de trei luni de la scoala pe motivul crizei sanitare care ne-a lovit, astazi ei s-au intors din nou in banci si se pregatesc intens alaturi de colegi, dar si de profesori, pentru.

31 de ani la masacrul din Tiananmen. Mii de locuitori ai Hong Kongului au sfidat interdictiile si au comemorat victimele regimului comunist de la Beijing

Mii de locuitori ai orasului Hong Kong au sfidat joi interdictiile impuse de la Beijing si au comemorat implinirea a 31 de ani de la masacrul din Piata Tiananmen, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )