Libnet.ro
UNICEF

22:00

GALERIE FOTO. Dezbaterea electorala Iohannis-Ponta de la Realitatea TV, preluata de TOATE posturile tv de stiri din Romania

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Dezbaterea electorala Iohannis-Ponta de la Realitatea TV, preluata de TOATE posturile tv de stiri din Romania

Dezbaterea electorala de marti seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata de toate televiziunile de stiri din Romania: B1 Tv, Antena 3, RTV si Digi 24 stire in curs de actualizare . continuă pe România Liberă

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Prima confruntare Iohannis-Ponta, la Realitatea TV

Prima confruntare dintre candidatii Klaus Iohannis si Victor Ponta va avea loc in aceasta seara la Realitatea TV, a anuntat prezidentiabilul ACL, in urma cu putin timp, pe pagina sa oficiala de Facebook.

Radu Banciu, despre dezbaterea electorala: Unul a dat pumni si celalalt a aratat ca stie sa incaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atata poate

Radu Banciu a comentat, marti seara, prima dezbatere electorala dintre prezidentiabilii Klaus Iohannis si Victor Ponta. in functie de prestatia celor doi in platoul de televiziune, Ponta a fost stralucitor.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor (LIVE TEXT)

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV, potrivit televiziunii de stiri. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie este mult asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie era asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au reusit pana acum sa ajunga la o intelegere.

Lucian Mindruta: Ponta l-a batut cu 4-1 pe Iohannis in dezbaterea electorala

Prezentatorul TV Lucian Mindruta scrie pe blogul personal ca la prima dezbatere intre prezidentiabilii Iohannis si Ponta, premierul l-a dominat total pe liderulACL. Ponta are dreptate. Iohannis a venit.

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

Schimb acid de replici la dezbaterea prezidentiala. Iohannis: Nu ma mai intrerupeti. Ponta: Nu sunteti vreun stapan de sclavi (VIDEO)

Schimb acid de replici in cadrul primei dezbateri intre prezidentiabilii Klaus Iohannis si Victor Ponta. Cei doi au avut un schimb de replici pe un ton ridicat, liderul ACL amenintand ca paraseste.

Klaus Iohannis: Ponta va renunta la cota unica de impozitare pentru a acoperi pomenile electorale

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, va renunta la cota unica de impozitare de 16% si va creste taxele si impozitle pentru a acoperi pomenile electorale si promisiunile facute in campanie, a declarat Klaus Iohannis, candidat ACL, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu.

Klaus Iohannis: Ponta va renunta la cota unica de impozitare pentru a acoperi pomenile electorale. Acest Guvern stie sa faca lucruri proaste

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, va renunta la cota unica de impozitare de 16% si va creste taxele si impozitle pentru a acoperi pomenile electorale si promisiunile facute in campanie, a declarat Klaus Iohannis, candidat ACL, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )