Libnet.ro
UNICEF

10:46

Galerie FOTO: Ce felicitari de Craciun au pregatit Casele Regale din Europa.

România Liberă România Liberă,
Galerie FOTO: Ce felicitari de Craciun au pregatit Casele Regale din Europa.

Familiile regale din Europa au pregatit pentru Sarbatorile de Iarna felicitari care au ajuns prin intermediul presei in intreaga lume. Primul Craciun al lui George. Asa este intitulata galeria de poze publicata de Daily Mail, in care familia regala a Marii Britanii sarbatoreste nasterea Domnului, bucurandu-se de cel dintai Craciun al micului print, fiul lui William si al ducesa de Cambridge, Kate. Citeste si: Fascinatia copilului regal, o afacere de sute de milioane Cele trei . continuă pe România Liberă

Ce felicitari de Craciun au pregatit Casele Regale din Europa.

Familiile regale din Europa au pregatit pentru Sarbatorile de Iarna felicitari care au ajuns prin intermediul presei in intreaga lume. Primul Craciun al lui George. Asa este intitulata galeria de poze publicata de Daily Mail, in care familia regala a Marii Britanii sarbatoreste nasterea Domnului, bucurandu-se de cel dintai Craciun al micului print, fiul lui William si al ducesa de Cambridge, Kate. Citeste si: Fascinatia copilului regal, o afacere de sute de milioane Cele trei .

GALERIE FOTO: Si oamenii mari au fost odata mici.

Marile personalitati si-au pastrat albumele foto cu imagini din tinerete. Cine este baietelul simpatic cu pantalonasi cu bretele? Nimeni altul decat actualul premier britanic, David Cameron. Dar tanara care zambeste timid in fata camerei? Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

FOTO Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii din centrele de plasament

Micutii din centrele de plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului DGASPC) Valcea au fost vizitati astazi de Mos Craciun si spiridusii acestuia. Copiii l-au primit cum se cuvine pe Mos, cu poezii si colinde.

FOTO VIDEO Craciun nebun cu Mosi dezbracati si Craciunite sexy

Mosi Craciun in pielea goala sau beti fac echipa cu Craciunite sexy in cadrul unor manifestari anuale devenite traditie pentru locuitorii din sute de orase raspandite in toata lumea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )