Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Michael Jackson ar fi implinit 57 de ani

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Michael Jackson ar fi implinit 57 de ani

Celebrul si controversatul artist american Michael Jackson, supranumit de presa americana Regele muzicii pop, ar fi implinit, sambata, varsta de 57 de ani. continuă pe România Liberă

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Stilul lui Michael Jackson. Cum a devenit megastarul un fashion icon

Michael Jackson a reprezentat, dincolo de cariera sa artistica exceptionala si de influenta pe care inca o are asupra intregii industrii muzicale, un fashion icon. Inca din copilarie si pana in ultimii ani de viata, Megastarul a adoptat vestimentatii si accesorii aparte, unice. Iata cateva exemple.

GALERIE FOTO. Martin Luther King a avut nevoie de doar 17 minute pentru A SCHIMBA cursul istoriei

In urma cu 52 de ani pastorul, Martin Luther King, in varsta de 34 de ani, a rostit celebrul discursul I have a dream in fata celor 200. 000 de americani in timpul unui mars organizat in Washington in numele egalitatii rasiale si a nediscriminarii. in doar 17 minute, Martin Luther King a reusit sa schimbe cursul istoriei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )