Libnet.ro
UNICEF

15:16

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume. continuă pe Adevărul

FOTO FASCINANTE: Sute de ani de razboi cu natura. Cum arata cele mai frumoase faruri din lume

Farurile maritime au reprezentat, mereu, un simbol al sigurantei si al ghidajului care i-a ajutat pe marinari sa gaseasca drumul spre casa inca din Antichitate.

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Top 5 cele mai bune filme cu si despre cel de-al Doilea Razboi Mondial (partea II)

Cand vine vorba despre filme, categoriile care incadreaza genurile sunt o multime, iar printre cele mai apreciate si impresionante se numara cele de razboi, tocmai pentru ca au o poveste reala la baza.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Mesajul trustului Intact de catre parteneri, dupa condamnarea lui Voiculescu: Va oferim cele mai bune programe. Vom munci si mai mult

Trustul Intact a trimis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate. Reprezentantii institutiei de presa transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este un abuz intolerabil intr-un stat de drept. in mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra si anunta ca vom munci si mai mult. Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare: Nu am ce sa imi reprosez, sunt nevinovat. Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes

Gheorghe Mencinicopschi, care a fost condamnat, vineri, la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca Eu am avut mare incredere in acest tanar complet de judecata dar acum sunt dezamagit. Sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu, dar cu siguranta va iesi. Este o sentinta nedreapta. Nu am ce sa imi reprosez. Va spun cu toata demnitatea, onestitatea, in continuare, sunt nevinovat. Mencinicopschi a mai sustinut ca Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes, ICA nu numai ca exista, dar este un institut performant, de talie europeana.

Scurtmetrajele cele mai iubite de public se vad la Teatrul de Vara Herastrau

Pe 30 august, la Teatrul de Vara din Herastrau, e ShortsUP in Parc, un eveniment-retrospectiva ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse in selectiile ShortsUP din 2013 - 2014. inainte sa se intoarca in spatii conventionale de proiectie, scurtmetrajele fac o ultima evadare de vacanta intr-un loc de poveste.

FOTOGALERIE Dan Voiculescu, imaginile cele mai importante din cariera magnatului

Vineri este ziua decisiva pentru Dan Voiculescu, momentul in care mogulul afla daca face sau nu inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti vor anunta sentinta executorie in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, de Tribunalul Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA. Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA. Vezi in articol o fotogalerie cu cele mai importante din cariera magnatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )