Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gama Dacia s-a imbogatit cu noul Logan MCV Stepway

Auto Ro Auto Ro,
Gama Dacia s-a imbogatit cu noul Logan MCV Stepway

Pe 7 Martie 2017, Dacia va prezenta la salonul auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. In plus, la standul marcii va fi expusa in premiera o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway. Dupa Sandero, Lodgy si Dokker, Logan MCV dispune de acum, la randul sau, de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de universul crossover. Logan MCV Stepway ofera un spatiu interior generos si un volum de incarcare pentru bagaje de 573 de litri, ceea ce reprezinta o adevarata performanta in categoria sa. Familia Stepway si Duster beneficiaza de o noua serie limitata. continuă pe Auto Ro

Familia Dacia se mareste cu noul Logan MCV Stepway

Dacia va prezenta la salonul auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. in plus, la standul marcii va fi expusa in premiera o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway.

Dacia participa la Salonul Auto de la Geneva cu Logan MCV Stepway si cu o serie limitata a modelelor Stepway si Duster

Dacia participa, in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva cu versiunea Stepway a modelului Logan MCV inspirat din universul crossover si, in premiera, cu o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway, anunta compania intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul Dacia.

Dacia prezinta la Salonul Auto de la Geneva versiunea Stepway a Logan MCV

Pe 7 martie 2017, Dacia va prezenta la salonul auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. In plus, la standul marcii va fi expusa in premiera o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway.

Dacia prezinta versiunea Logan MCV Stepway la Salonul Auto de la Geneva

Dacia prezinta versiunea MCV Stepway la Salonul Auto de la Geneva pe 7 martie si va expune o noua serie limitata disponibila pe modelul Duster si pe intreaga familie Stepway.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )