Libnet.ro
UNICEF

12:15

GAME cu GAME Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Indian Wells

Simona Halep a incercat sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la turneul californian. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania a infruntatin sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Vedeti mai jos cum a decurs meciul celor doua intins pe durata a doar o ora si 8 minute. continuă pe Online Sport

Simona Halep - Serena Williams, date cheie. Americanca intra cu precautie: M-a omorat o data (LIVE 4:00)

Simona Halep cauta sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la Flushing Meadows. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania infrunta in sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Cele doua nu sunt deloc straine si vorbesc una despre alta precumdoua rivale adevarate, semn ca anul 2016 poate fi ceva diferit. Partida are loc joi dimineata, de la ora Romaniei 4:00, live text pe site-ul nostru.

Pariu fara risc la meciul Simona Halep - Serena Williams

Profita de un PARIU SIGUR daca pariezi pe Halep in lupta cu Serena! Daca pariezi 150 de lei, poti castiga 750 pe victoria Simonei. Daca pierzi, cei 150 de lei iti vor fi platiti inapoi. La NetBet, orice pariu pe Simona Halep e castigator.

Simona Halep eliminata de Serena Williams la Indian Wells

Simona Halep a jucat cel mai bun tenis al sau in acest moment al anului, insa nu a fost suficient pentru a-i pune probleme liderei mondiale Serena Williams in sferturi la Indian Wells. Serena s-a calificat in semifinale dupa un succes rapid, intr-o ora si opt minute, cu 6-4, 6-3, insa la final a vorbit cu foarte mult respect despre Halep.

Simona Halep eliminata de Serena Williams la Indian Wells (video)

Simona Halep a jucat cel mai bun tenis al sau in acest moment al anului, insa nu a fost suficient pentru a-i pune probleme liderei mondiale Serena Williams in sferturi la Indian Wells. Serena s-a calificat in semifinale dupa un succes rapid, intr-o ora si opt minute, cu 6-4, 6-3, insa la final a vorbit cu foarte mult respect despre Halep.

O ora si zece minute! Atat a rezistat Simona Halep in fata Serenei Williams, in sferturi la Indian Wells

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, acolo unde a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in sferturile de la Indian Wells. Halep: O pot invinge din nou

Simona Halep a declarat dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells ca este pregatita de o confruntare cu liderul mondial, Serena Williams.

Indian Wells (f): Simona Halep vs Serena Williams, capul de afis - Programul sferturilor

Simona Halep vs Serena Williams este capul de afis al sferturilor de finala de la Indian Wells. In aceeasi faza a competitiei se vor mai intalni Radwanska cu Kvitova, Rybarikova cu Azarenka si Kasatkina cu Karolina Pliskova.

Indian Wells: Simona Halep vs Serena Williams se va disputa joi dimineata, nu inainte de ora 04:00

Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep 5 WTA) si Serena Williams 1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Serena Williams si o lovitura superba a jucatoarei noastre

Simona Halep a pierdut meciul din sferturile de finala ale Indian Wells, scor 4-6, 3-6 in fata Serenei Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep, calificare usoara in sferturile de la Indian Wells. Adversara a abandonat in al doilea set

Simona Halep locul 5 WTA) s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells dupa ce adversara sa, Barbora Strycova locul 37 WTA), a abandonat in setul al doilea, dupa numai 46 de minute de joc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )