Libnet.ro
UNICEF

00:07

Game of Thrones: a aparut un nou teaser pentru ultimul sezon din serial

Playtech Playtech,
Game of Thrones: a aparut un nou teaser pentru ultimul sezon din serial

Game of Thrones a reusit sa atraga milioane de fani de-a lungul ultimilor ani, iar acum se apropie cu pasi repezi de finalul unei povesti destul de complicate. in ultimii ani, Game of Thrones a. continuă pe Playtech

Cand incepe ultimul sezon din Game of Thrones?

HBO a anuntat in urma cu putin timp momentul in care se va difuza ultimul sezon din Game of Thrones. Povestea regatelor va ajunge la final incepand cu 14 Aprilie, atunci urmand a fi difuzate ultimele sase episoade.

Sondaj, cu doar doua zile inainte de votul istoric din Parlament: Cetatenii britanici doresc un nou referendum pentru Brexit

Un nou referendum pentru Brexit este cea mai populara optiune printre cetatenii din Marea Britanie, potrivit unui sondaj realizat la comanda The Independent. Asadar, aceasta varianta se bucura de cea mai mare.

Cand se lanseaza ultimul sezon din Game of Thrones, cu episoade de foarte lunga durata

Sezonul 8 din Game of Thrones este asteptat cu nerabdare in intreaga lume, iar HBO a dezvaluit, in sfarsit, data de lansare a acestuia. Se anunta a fi un sezon fenomenal, cu episoade care.

Canalul Europa libera, din nou disponibil pentru publicul romnesc

Canalul Europa libera este din nou disponibil in limba romana, pe Internet. Lansarea versiunii romanesti, marcata si de presedintele Klaus Iohannis, este prezentata de Neculai Constantin Munteanu sub forma unei calatorii in timp: Romania se afla in pragul comemorarii a treizeci de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Si, in ciuda unor derapaje de la valorile democratiei occidentale, este membra a [UE si NATO]. Dar, ca un facut, exact in anul in care preia presedintia Consiliului UE, tara e condusa de mostenitorii democratiei originale, inventata de Ion Iliescu. Si, nu intamplator, violentele Jandarmeriei din 10 august 2018, au fost comparate cu violentele mineriadei din 1990.

Iohannis refuza din nou propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: PSD sa vina cu nume care sa ma convinga ca ministerele sunt bine conduse

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca va refuza din nou propunerile de ministri, pentru Dezvoltare si Transporturi - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. El a spus ca PSD trebuie sa vina cu niste nume care sa il convinga ca ministerele vor fi bine conduse.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )