Libnet.ro
UNICEF

12:30

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Amenintare uriasa din partea hackerilor

Antena3 Antena3,
GAME OF THRONES SEZONUL 8. Amenintare uriasa din partea hackerilor

Episodul 3 din sezonul final al serialului Urzeala tronurilor a inregistrat un varf in ceea ce priveste infractionalitatea cibernetica, contorizand 3. 000 de atacuri pe zi, se. continuă pe Antena3

GAME OF THRONES SEZONUL 8 ULTIMUL EPISOD SUBTITRAT ROMANA. Final FABULOS pentru GAME OF THRONES

GAME OF THRONES SEZONUL 8 ULTIMUL EPISOD SUBTITRAT ROMANA Fanii serialului Game of Thrones au trait intens si cu multa pasiune - strigate de bucurie, lacrimi, scene de isterie si aplauze - pana in ultima.

GAME OF THRONES SEZONUL 8 EPISODUL 6. Lacrimi si isterie la finalul serialului

Fanii serialului Game of Thrones au trait intens si cu multa pasiune - strigate de bucurie, lacrimi, scene de isterie si aplauze - pana in ultima secunda a.

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal. Aristotel Cancescu ii atrage atentia lui Iohannis ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii.

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului.

Sophie Turner, mesaj catre fanii care au cerut refacerea ultimului sezon Game of Thrones: Este o lipsa uriasa de respect

Actrita Sophie Turner 23 de ani), cunoscuta pentru rolul Sansei Stark din Game of Thrones, a reactionat dupa ce peste un milion de fani au cerut, printr-o petitie, refacerea ultimului sezon al seriei.

VREMEA 20 mai. Vesti proaste din partea meteorologilor! Ploi pana la finalul saptamanii

Vestile meteorologilor nu sunt foarte bune. in mare parte din tara o sa ploua pana spre sfarsitul saptamanii. La ora 12 intra in vigoare atentionarea cod galben valabila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )