Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Playtech Playtech,
Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Monitorul ASUS VG248 a fost ales ghici de cine? chiar de reprezentantii comunitatii de gaming din Romania pentru a fi folosit in toate competitiile Professional Gamers League din acest an. Si nu e de ici de colo. Cand un produs este ales chiar de publicul pentru care a fost conceput inseamna un scop atins, nu-i asa? ASUS VG248 a fost folosit de cei mai buni jucatori din Romania in cadrul finalelor sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League . continuă pe Playtech

Reuters: Votul ungurilor din Romania, care au aplicat pentru cetatenie maghiara, il pot ajuta pe Orban sa ramana la putere

Guvernul Ungariei a schimbat regulile cetateniei astfel incat ungurii din afara granitelor tarii, precum cei din Romania, Serbia si Ucraina, au drept de vot, masura care ii acorda premierului Viktor Orban un avantaj ce l-ar putea mentine la putere, scrie Reuters.

Reuters: Votul ungurilor din Romania, care au aplicat pentru cetatenie maghiara, il poate ajuta pe Orban sa ramana la putere

Guvernul Ungariei a schimbat regulile cetateniei astfel incat ungurii din afara granitelor tarii, precum cei din Romania, Serbia si Ucraina, au drept de vot, masura care ii acorda premierului Viktor Orban un avantaj ce l-ar putea mentine la putere, scrie Reuters.

Suprafata fondului forestier din Romania a crescut insesizabil

Suprafata fondului forestier din Romania a crescut aproape insesizabil anul trecut, cu 0,1% fata de 2011, la 6,52 milioane de hectare, iar volumul de masa lemnoasa recoltata legal, de peste 19,2 milioane de metri cubi, s-a majorat cu 3,1%, a anuntat.

Suprafata impadurita din Romania, CONSTANTA anul trecut, fata de 2011

Suprafata fondului forestier din Romania a crescut aproape insesizabil anul trecut, cu 0,1% fata de 2011, la 6,52 milioane de hectare, iar volumul de masa lemnoasa recoltata legal, de peste 19,2 milioane de metri.

Heineken incaseaza dividende de circa 42 mil. euro de la subsidiara din Romania

Grupul olandez Heineken, al treilea mare producator de bere la nivel mondial, va incasa de la subsidiara din Romania dividende in suma bruta de 180,27 milioane de lei 41,7 milioane de euro) pentru exercitiul financiar 2012.

Michael Guest, fostul ambasador american la Bucuresti, intr-o discutie cu reprezentantii comunitatii LGBT din Romania - La o receptie au venit trei oameni la mine si unul mi-a spus in soapta: Suntem multi ca tine in aceasta tara

Fostul ambasador al Statelor Unite la Bucursti, Michael Guest, a purtat, miercuri seara, o discutie video cu reprezentantii comunitatii LGBT lesbian, gay, bisexual, transgender) din Romania, prezenti la sediul Ambasadei, inainte de Parada Gay, programata sa aiba loc sambata 8 iunie, la Bucuresti. Parada ar urma sa aiba loc in acest an pe bulevardul Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei. Guest, primul ambasador american care si-a asumat public orientarea sexuala, a evocat momente din timpul mandatului sau la Bucuresti si i-a incurajat pe reprezentantii comunitatii LGTB sa-si asume identitatea si sa lupte pentru drepturile lor. Acestia au acuzat faptul ca sunt lipsiti de o serie de drepturi civile.

Un spital din Romania, nominalizat la titlul de cel mai curat spital din Europa.

Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Brasov, informeaza Realitatea. net. O unitate sanitara privata din Romania se lupta pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg si Irlanda. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au mers la Brasov si au spus ca unitatea de la noi din tara are cele mai mari sanse sa castige. In spitalul brasovean nominalizat la titlul de Cel mai curat spital din Europa regulile de igiena sunt foarte stricte. Folosim dezinfectanti de inalta .

Scandal pornit de la Religia predata elevilor in scoli: E principalul motiv pentru scaderea calitatii invatamantului din Romania!

Partidul Conservator condamna atacurile indreptate impotriva educatiei religioase din scoli promovate de Asociatia Secular-Umanista din Romania. Initiativa reprezinta o jignire adusa cetatenilor romani,.

Exclusiv! Camelia Sucu: Nu m-as muta niciodata din Romania. Sunt norocoasa ca sunt romanca

Camelia Sucu declara, intr-n interviu acordat pentru emisiunea D-Paparazzi de la Kanal D, ca nu ar parasi niciodata Romania cu toate ca iubeste la nebunie New York si se simte minunat la Capri. Singurul regret al Cameliei Sucu este ca, pana acum, nu a apucat sa vada toate partile tarii. Continue reading .

Dupa Toyota si Lexus, problema covoraselor care blocheaza acceleratia ajunge si la Mercedes-Benz: 455 unitati ML din Romania sunt rechemate in service

Mercedes-Benz a demarat o ampla campanie de rechemare in service pentru 455 de exemplare Clasa M vandute in Romania deoarece covorasul de la sofer poate actiona asupra acceleratiei aceeasi problema care a bantuit imaginea Toyota si Lexus in 2011 si 2012.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )